Dupa Galaxy Note 7, si iPhone 6 intra pe lista telefoanelor explozive. Prin ce a trecut un elev din SUA

Ultima actualizare: 04-10-2016 07:05
iphone 6 explozie

Telefonul unui elev de colegiu din New Jersey a luat foc in buzunarul baiatului, chiar in timpul orelor, iar colegii sai au fost evacuati. Nimeni n-a fost ranit, dar proprietarul a fost socat cand si-a vazut smartphone-ul in flacari.

"A aparut fum parca de nicaieri, s-a auzit un pocnet si se simtea un miros teribil de plastic ars...", spune un martor ocular Sursa era in ... buzunarul pantalonilor unui elev, Darin Hlavaty, de la colegiul din Glassboro, New Jersey. De obicei, cand este la ore, isi tine telefonul in buzunarul din spate al blugilor.

"Am sarit in picioare. Am sarit ca ars, chiar simteam o arsura la picior, am tresarit de durere. Am vazut ca iese fum si am aruncat telefonul pe podea, imediat a luat foc. L-am lovit cu piciorul ca sa sting focul", povesteste baiatul.

Si colegii confirma - smartphone-ul pur si simplu a luat foc. Darin spune ca avea iPhone-ul model 6 cam de o jumatate de an, si in tot acest timp nu i-a facut probleme. “Investigam” - a fost singura reactie pe care jurnalistii au obtinut-o de la fabricant, compania Apple.

Au mai fost cazuri cand clientii s-au plans ca telefoanele de la Apple iau foc, dar mai ales in timp ce erau incarcate. Iar luna trecuta, rivalii de la Samsung au oprit vanzarile la modelul Galaxy Note 7, dupa ce a fost descoperit un defect la baterie, din cauza caruia, de asemenea, telefoanele puteau sa ia foc.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO