Ce telefon are presedintele Barack Obama. Presedintele american nu are voie sa trimita mesaje text

Ultima actualizare: 16-03-2015 07:21
Barack Obama

Presedintele american, Barack Obama, nu trimite mesaje text, rareori isi compune propriile mesaje Twitter si nu poate sa aiba un smartphone cu functie de inregistrare, a declarat chiar el, citat de Reuters.

"In general nu scriu fizic mesaje pe Twitter", a declarat presedintele intr-un interviu pentru emisiunea "Jimmy Kimmel Live" de la ABC.

"Nu scriu mesaje text. Scriu e-mailuri. Inca am un BlackBerry", a declarat el.

Obama a declarat ca fiicele sale adolescente au smartphone-uri si comunica prin mesaje cu prietenii lor, dar el nu poate avea tehnologii de ultima ora din cauza masurilor de securitate. "Nu pot folosi telefoane cu functie de inregistrare. Asa ca nu pot sa am multe dintre lucrurile noi la moda din motive de securitate", a declarat el.

Referindu-se la controversa e-mailurilor in care este implicata fostul secretar de Stat Hillary Clinton, Jimmy Kimmel l-a intrebat pe presedinte daca are noua adresa de e-mail a lui Clinton. "Nu pot sa v-o comunic. Nu cred ca ea si-ar dori sa o aveti, sincer", a declarat el. Clinton, posibil candidat la alegerile prezidentiale din 2016, este tinta criticilor pentru ca a folosit o adresa privata de e-mail pentru activitati oficiale in perioada in care era secretar de Stat.

Intrebat in general despre viata la Casa Alba, Obama a declarat ca a trecut multa vreme de cand a gatit ceva sau a condus masina si a facut o gluma in legatura cu persoanele care cred ca nu s-a nascut in Statele Unite. "In Kenya, conducem pe partea cealalta a strazii", a declarat Obama. Presedintele s-a nascut in Hawaii, dintr-o mama originara din Kansas si un tata kenyan.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO