Un furt neobisnut la Potigrafu: 20 de pitici de gradina au disparut. Martorii nu spun nimic, iar cainele nu a latrat deloc

Ultima actualizare: 15-12-2017 16:23

Alerta la Potigrafu. Alba ca Zapada, Aladin si piticul muncitor ...au disparut fara urma.

Si nu sunt singurii. Alti 20 de pitici de gradina sunt de negasit. Cativa hoti fara inima i-au smuls din curtea unui gospodar. In loc sa planga, pagubitul rade. Are si de ce! Omul se intreaba de ce s-au chinuit rapitorii sa faca o gaura pe sub gard, cand - si mai simplu - puteau sa-l sara.

Nu paguba, ci lipsa de imaginatie a hotilor i-a uimit pe stapanii piticilor. Suspect este insa faptul ca patrupedul din ograda nu a scos un sunet toata noaptea. In urma hotilor au ramas totusi cateva probe.

In film apare si martorul cheie, care in realitate n-a vazut nimic. Hotii nu au furat la intimplare, ci au facut o selectie.

In fine, proprietarii pluseaza si ofera recompensa: "Le dau 5 milioane de lei celor care imi dau un indiciu unde se afla piticii si o suta de beri."

Un furt cu multe semne de intrebare. De ce politistul a actionat, de ce martorii isi tin gura si nu spun nimic, de ce nu a latrat cainele toata noaptea.

De ce a fost nevoie ca hotii sa sape o groapa, in timp ce la 10 metri gardul lipseste cu desavarsire. Si se mai naste o intrebare: daca piticii s-au saturat ... si-au luat lumea in cap si au plecat?

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO