Noaptea distractiei la Vama Veche! Bautura si muzica cat cuprinde

Ultima actualizare: 14-04-2012 01:18

Cheful de 1 Mai a tinut trei zile si trei nopti pe litoralul romanesc. Acum pare ca e cazul ca toata lumea sa isi vina in fire, sa faca o baie racoritoare in mare si sa se intoarca la scoala sau, mai greu, la munca.

Un pic mai dificil o sa le fie cu siguranta celor 10.000 de fete si baieti care se vad acum obligati sa paraseasca Vama Veche. Ca sa nu planga foarte tare la despartire, majoritatea n-au pus geana pe geana, sau cel mult au atipit putin sub mese.

Ca sa fie siguri ca nu vine peste noapte prohibitia, cei mai multi au avut cate doua sticle in mana. In felul acesta si-au pastrat si echilibrul.

Cockteilurile facute ad hoc si-au facut imediat efectul iar talentele ascunse au tasnit pe neasteptate din cate o tufa sau de la vreo terasa. Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca intr-un astfel de loc nu ai idee niciodata cand esti in pericol.

Cine s-a imprietenit din timpul zilei cu sticla de bere, n-a rezistat si la petrecerea de adio. Asa ca in toiul chefului a sfoarait adanc sub cerul instelat.

Rasaritul i-a trezit pe multi la o realitate cruda. Vor nu vor ar trebui sa plece si pe la casele lor dar cum banii au fost investiti pana la ultimul leut in bautura, acum au nevoie de ajutor. Este o adevarata competitie cine strange mai repede si mai multi bani.

Cu inima indoita si saraci lipiti primii isi fac bagajele si isi recupereaza amicii rapusi. Dar nu pleaca nimeni fara o ultima baie in mare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO