Weekend cu senzatii tari: downhill biking la Sinaia, parapanta in Mures

Ultima actualizare: 09-10-2012 17:57

Toamna e sezonul sporturilor extreme. Startul l-au dat pasionatii de biking, care s-au adunat in acest weekend la Sinaia pentru un concurs downhill. N-au fost mai prejos nici iubitorii de parapanta care s-au dat pe aripile vantului langa Targu Mures.

La cota 1.400 din Sinaia, aproape 100 de bikeri au pornit intr-o cursa nebuna, prin padure. Traseul, lung de 2.500 de metri, a fost si mai dificil din cauza noroiului si a vremii ploioase. Nimic nu i-a oprit insa pe impatimiti sa se aventureze. Si-au murdarit fara mila bicicletele de 3.000 si chiar 8.000 de euro.

Biciclistii pasionati au venit din toate colturile tarii, mai ales ca este ultimul concurs de downhill organizat in acest an.

Vreme de toamna a fost si la Ernei, langa Targu Mures, unde s-a desfasurat Festivalul de Parapanta. Aici, insa, vantul le-a fost prieten participantilor.

40 de parapantisti s-au intrecut in dansuri pe aripile vantului.

Si pentru ca n-au rezistat tentatiei, au fost si cativa care au incercat parapanta pentru prima data.

Parapanta nu este insa pentru cei cu buzunarele goale. Cine vrea sa se apuce de acest sport trebuie sa stie ca o aripa simpla costa 2.000 de euro, la care se adauga echipamentul de protectie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO