Cum sa ai un weekend plin de distractie? Vezi propunerile The ONE!

Ultima actualizare: 09-05-2012 12:35

Va fi greu sa va plictisiti in acest weekend, la cate evenimente sunt anuntate - la Bucuresti si in tara. Julia Roberts revine pe marile ecrane, iar cine prefera muzica - trebuie sa se pregateasca pentru concertul Cesariei Evora.

Daca programul incarcat din timpul saptamanii nu v-a permis sa ajungeti la Animest, aflati ca mai sunt doua zile de festival. Nu ratati macar proiectiile castigatoare la cinematografele Patria si Union.

Redactorii revistei The One va invita la film. "Mananca, roaga-te, iubeste" este mult asteptata pelicula realizata dupa best seller-ul cu acelasi nume, al scriitoarei Elizabeth Gilbert. Julia Roberts este Liz, o femeie care se hotaraste sa-si traiasca viata altfel decat la serviciu si intre relatii. Asa ca isi face bagajele si pleaca in lume. La capatul calatoriei o asteapta Javier Bardem.

Clujenii si cei care au drum prin partea locului nu trebuie sa rateze festivalul Temps D'images. Spectacole de dans contemporan, proiectii de filme si un spectacol de teatru realizate de artisti din Franta, Germania, Italia, Olanda, Ungaria si România.

Incepeti saptamana in pasi de dans la concertul Cesaria Evora de la Sala Palatului. Artista originara din Insulele Capului Verde, se afla pentru a cincea oara in Romania.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO