Ce faci in weekend? The ONE iti propune teatru, film sau concert

Ultima actualizare: 13-05-2012 06:41
Horatiu Malaele

Se anunta un week-end ploios asa ca terasele vor fi pustii. Echipa redactiei The One va propune sa va indreptati catre salile de teatru sau de cinema pentru un sfarsit de saptamana ca la carte.

Maestrul Horatiu Malaele joaca rolul Neintelesului, care apare pe un pod pentru a salva de la moarte o artista si un indragostit si chiar reuseste asta, cu mult umor. Lasitatea este punctul slab al celor doi iar personajul lui Malaele speculeaza situatia. Ba chiar ii convinge ca viata merita traita macar pentru a vedea ce surprize iti rezerva.

Piesa "Podu' " este pusa in scena de Teatrul Metropolis, dupa un scenariu de Paul Ioachim.

Redactorii revistei "The One" va recomanda "Marioneta" un film care ii aduce pe marile ecrane pe Pierce Brosnan si Ewan McGregor, un politician si cel ales de el sa-i scrie memoriile. Pana aici, nimic ciudat. Dar ce se intimpla totusi cind moare primul, scriitorul. Aflati raspunsul numai la cinematograf.

Dupa doi ani de la primul lor show in Romania, Massive Attack canta la Bucuresti in aceasta duminica. Desi au 20 de ani de cariera, Robert si Grant sunt la fel de dinamici asa ca merita vazuti.

Nu va faceti planuri pentru inceputul saptamanii viitoare. Partea a treia din seria Amurg o sa ruleze pe marile ecrane. Povestea de dragoste dintre vampirul Edward si frumoasa Bella continua cum nici nu v-ati asteptat.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO