Batrane, dar inca in putere - vezi ce poate face o masina de 34 de ani!

09-05-2010 00:00


Desi ar fi putut participa cu succes la programul Rabla, cateva masini care au iesit pe poarta fabricii acum mai bine de 20 de ani au facut senzatie la un show de tunning, la Arad!

Proprietarii nu vor in ruptul capului sa renunte la ele, asa ca le-au modificat cu bani multi si au facut furori printre cei care au venit sa vada spectacolul.

Vedetele spectacolului - la care au participat aproape 200 de "bolizi" - au fost doua masini fabricate in 1986. Proprietarii lor spun cu mandrie ca automobilele mai pot fi recunoscute acum doar dupa caroserie, pentru ca motoarele au fost modificate si au sute de cai putere.

Desi nu valora mai mult de 500 de euro, o masina, fabricata acum 34 de ani, a strans in jurul ei o gramada de oameni care au privit-o cu admiratie. Un pasionat declarat a investit in ea cateva mii de euro si a facut-o sa arate ca noua.

Desi ai fi zis ca la prima cheie se dezmembreaza, autoturismul inca prinde viteza pe sosea, spune mandru cel care il conduce.

Timp de cateva ore, soferii au aratat, pe rand, performantele automobilelor cu care s-au prezentat la showul de tunning.

Un motociclist cascador din Ungaria a venit la Arad special pentru acest eveniment si a facut o demonstratie care i-a adus ropote de aplauze.

VIDEO PROTVPLUS.RO