Circ si cozi enorme in Spania, la vot

23-11-2009 00:00


Desi politicienii i-au indemnat pe oameni sa mearga in numar cat mai mare la vot, organizarea a lasat mult de dorit in sectiile speciale din Romania. Aceeasi situatie o regasim si in mai multe orase din Spania.

In Alcala de Henares, ne scrie un utilizator al www.stirileprotv.ro, alegerile au fost prost organizate. "Nu se poate sa fim batjocoriti in asa fel incat pentru circa 18000 de romani cati suntem aici sa fie doar o sectie de votare cu 3 persoane carese ocupau de listele pentru alegerile prezidentiale si 3 pentru referendum".

Nici in Castellon (Spania), situatia nu a fost prea diferita. "Am stat la coada 3 ore pana am reusit sa intru iar acolo inca o ora pentru ca nu aveau suficiente stampile pt vot. Normal cand se strang multi romani trebuie sa iasa cu cearta si scandal ca unul intra in fata altuia si numai tampenii. La ora 19:00 am reusit sa termin si inca mai erau aproape 300 de romani care asteptau sa voteze", precizeaza un alt utilizator al site-ului nostru.

Si cei care au mers sa voteze la Ambasada Spaniei din Madrid au avut de asteptat din cauza numarului mare de alegatori, precizeaza Asociatia FADERE, citata de Mediafax.

Situatii asemanatoare s-au inregistrat in Italia sau Republica Moldova.

VIDEO PROTVPLUS.RO