A uimit lumea medicala! A fost moarta, au inghetat-o, apoi a inviat!

Ultima actualizare: 25-06-2012 08:19
Amy Moore

O femeie care a suferit un atac de cord, a fost readusa la viata dupa ce a fost inghetata timp de doua zile. Mama a doi copii, Amy Moore a fost moarta timp de 20 de minute, apoi medicii au incercat miraculoasa procedura.

Daily Mail:  Femeia a fost invelita intr-o patura rece ca gheata, i-au fost injectate fluide foarte reci prin vene, toate aceste proceduri fiind menite sa ii scada temperatura corpului la 33,8 grade Celsius. Aceasta procedura induce creierului o stare de "adormire", prevenindu-l astfel de riscurile care vin odata cu atacul de cord. Amy Moore a stat in aceasta stare timp de doua zile, dupa care medicii au considerat ca inima sa este suficient de puternica pentru a lucra normal. Dupa ce s-a trezit, Amy a declarat ca nu isi mai aduce aminte nimic de ce s-a intamplat pe parcursul celor doua zile.

CNN: Hillary Clinton s-a intalnit, la New York, cu Benjamin Netanyahu Hillary Clinton a declarat ca ramane increzatoare intr-o "solutie pozitiva", cerand reluarea dialogului intre Israel si palestinieni. Potrivit unui oficial israelian, Netanyahu urma sa puna accent pe necesitatile Israelului in materie de securitate. Aceasta este prima intrevedere israelo-americana dupa ce democratii au pierdut alegerile legislative din SUA. Potrivit analistilor, actuala situatie politica din SUA l-ar putea incuraja pe Netanyahu sa reziste solicitarilor SUA de a opri actiunile de colonizare.

New York Daily News: Barack Obama cere Phenianului sa dea dovada de "seriozitate" "Va veni momentul reluarii negocierilor in sase, dar asteptam o propunere serioasa din partea nord-coreenilor", a declarat presedintele american, intr-o conferinta de presa comuna cu omologul sau sud-coreean, Lee Myung-Bak, care gazduieste summit-ul G20 joi si vineri. "Noi nu vrem sa facem lucrurile astfel incat sa ajungem la acelasi rezultat", a adaugat Obama. Negocierile in care sunt implicate China, cele doua Corei, Japonia, Rusia si Statele Unite au ca scop sa determine regimul comunist nord-coreean sa renunte la ambitiile sale nucleare.

Thai Agency: Bilantul inundatiilor din Thailanda a depasit 200 de morti Potrivit Guvernului, aproximativ 8,6 milioane de persoane au fost afectate de aceasta catastrofa, in care au fost inundate case, ferme si terenuri cultivate, in 51 dintre cele 76 de provincii ale tarii. Bilantul a ajuns, in prezent, la 203 morti. Sunt, in continuare, afectate de inundatii 30 de provincii, dintre care 12 in sudul tarii, aceasta fiind ultima dintre regiunile tarii afectata de aceste inundatii, care au inceput la 10 octombrie, in nord.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO