Harta celor mai mari salarii din 2009. Mai iese Romania din criza?
Cel mai mare salariu incasat in 2009 in Romania a fost de aproape 8,1 milioane de lei, respectiv 160.000 de euro pe luna si a fost ridicat de la ghiseu, sau primit direct in cont, de un bancher din Bucuresti.
Gandul: Topul celor mai mari zece salarii incasate anul trecut, dintre care cel mai mic este de 3,3 milioane de lei (66.000 de euro pe luna), este dominat copios de catre bancheri, care ocupa nu mai putin de sapte pozitii din acest clasament, pe langa ei "avand loc" doar seful unei companii de asigurari, un angajat in domeniul publicitatii si seful unei com-panii de pe piata telecomunicatiilor prin retele cu cablu, conform datelor Fiscului obtinute la cererea gandul.
Romania Libera: Mai iese Romania din criza? Revenirea economica este incerta si pentru trimestrul III, dupa ce datele referitoare la constructii si industrie comunicate de Statistica indica o situatie divergenta. In primele noua luni din 2010, volumul lucrarilor de constructii noi s-a comprimat puternic cu peste 24%, comparativ cu perioada similara a anului trecut. In schimb, productia industriala a avansat in septembrie pentru a unsprezecea luna consecutiv (insa a scazut la jumatate raportat la luna anterioara), sustinuta de cresterea segmentului de utilitati si de industria prelucratoare.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Evenimentul Zilei: China vrea sa investeasca, Romania se mai gandeste daca accepta In vreme ce statele lumii se straduiesc sa lege relatii cu Beijingul, Romania nu reuseste sa profite nici macar de avantajele obtinute in timpul regimului comunist. Atunci, tineri chinezi au venit sa studieze la facultatile romanesti. Multi dintre ei ocupa astazi functii de conducere in tara natala si privesc cu ochi buni o eventuala colaborare economica dintre China si Romania. Numai ca birocratia si dezinteresul manifestat de autoritatile de la Bucuresti par a pune pe butuci din start orice incercare a investitorilor chinezi de a veni cu bani in Romania.