Casca lui Dumnezeu. Dispozitivul care contrariaza lumea stiintifica

Casca lui Dumnezeu

Profesorul Michael Persinger este inventatorul a ceea ce este cunoscut sub numele de "Casca lui Dumnezeu". Acest dispozitiv este purtat de o persoana si poate transmite variatii electromagnetice lobilor temporali ai creierului.

Discovery.com: Persinger considera ca aceste semnale pot produce o experienta religioasa pentru orice subiect care poarta casca. El argumenteaza ca pulsatiile electromagnetice fac ca loul stang "sa traduca" aceasta activitate in partea dreapta a creierului ca fiind o prezenta.

Cei care au experimentat "Casca lui Dumnezeu" au declarat ca au simtit mai multe prezente: de la cea a lui Dumnezeu, la cele ale demonilor. 

Potrivit inventatorului castii, aproximativ 80% dintre subiecti au simtit o prezenta in mintea lor.

Citește și
Planete sistem solar
Tyche, planeta gigant descoperita in sistemul nostru solar
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

RMN-urile facute in timp ce subiectii purtau "casca lui Dumnezeu" arata o activitate crescuta in zona creierului care primea semnale electromagnetice.

Washington Post: Opozant rus: Vladimir Putin "a ucis" statul democratic "Putin a ucis statul democratic. A pus in loc un stat mafiot corupt, dar a ucis statul democratic. Este evident si toata lumea stie acest lucru", a declarat Nemtov in cadrul unei conferinte de presa sustinute in Parlamentul European. Putin a ramas adevaratul lider al Rusiei, a apreciat el, considerand ca presedintele Dmitri Medvedev nu este un "presedinte real". "Este un blogger bun", a declarat el ironic. El l-a comparat pe Putin cu fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak. "El spera sa aiba un viitor mai radios dar nu sunt sigur", a declarat el.

The New York Times: Berlusconi, cel fara frica. Nu este "absolut deloc ingrijorat" din cauza procesului  "Pentru Dumnezeu, nu vreau sa vorbesc despre asta, tot ce pot sa va spun este ca nu sunt absolut deloc ingrijorat", a declarat el, in timp ce se afla alaturi de ministrul Economiei, Giulio Tremonti, la o conferinta de presa consacrata intreprinderilor mici si mijlocii. El adoptase anterior un ton mustrator la adresa unui alt jurnalist, cerandu-i sa puna intrebari legate de tema conferintei de presa. Jurnalistul facuse aluzie la o remarca a lui Berlusconi privind lentoarea procedurilor civile, intrebandu-l daca nu considera, din contra, prea rapid procesul penal care ii era intentat la Milano.

The Guardian: Irakianul care a doborat regimul Hussein printr-o minciuna Dezertorul Rafid Ahmed Alwan al-Janabi, care a convins Casa Alba ca Irakul avea un program secret de arme biologice, a recunoscut, pentru prima data, ca a mintit si ca a fost socat ca afirmatiile sale au fost utilizate pentru a justifica razboiul din Irak. "Poate ca aveam dreptate, poate ca nu", a declarat el. "Ei mi-au dat aceasta sansa. Aveam sansa sa inventez ceva pentru a rasturna regimul. Eu si fiii mei suntem mandri de acest lucru si pentru ca suntem motivul care le-a oferit irakienilor accesul la democratie", a subliniat el. Fostul director al CIA in Europa Tyler Drumheller considera "fascinanta" aceasta marturisire a lui al-Janabi, adaugand ca aparitia adevarului il face sa se "simta mai bine".

The Telegraph: Senatorul John Kerry prezinta scuze pentru moartea a doi pakistanezi, ucisi de un american  "Suntem profund dezolati, cu adevarat dezolati de acest incident tragic", a declarat Kerry, in cursul unei conferinte de presa, imediat dupa sosirea sa in Lahore, in estul Pakistanului. "Am venit aici pentru a exprima regretele noastre profunde pentru acest eveniment tragic si pentru a impartasi tristetea poporului american pentru pierderile de vieti pe care le-a cauzat", a adaugat el. Vizita lui Kerry vizeaza in special sa rezolve criza diplomatica izbucnita dupa arestarea, la sfarsitul lui ianuarie, la Lahore, a lui Raymond Davis, un cetatean american care a marturisit ca a ucis doi pakistnezi, deoarece s-ar fi pregatit sa il atace, a declarat o sursa americana, sub protectia anonimatului.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Cercetatorii, socati. Miezul Pamantului este un reactor nuclear gigantic?
Cercetatorii, socati. Miezul Pamantului este un reactor nuclear gigantic?

Doi oameni de stiinta de la Universitatea din Massachusetts au mers in Italia pentru a studia cele mai rare particule descoperite vreodata, numite geo-nutrioni. Insa au detectat un semnal din interiorul Pamantului asemenea unui reactor nuclear.

Tyche, planeta gigant descoperita in sistemul nostru solar
Tyche, planeta gigant descoperita in sistemul nostru solar

Daca v-ati obinuit cu gandul ca in sistemul nostru solar exista noua planete, Pluto fiind cea mai indepartata, iar Jupiter cea mai mare, cercetatorii de la NASA pretind ca au descoperit o noua planeta, de 5.300 de ori mai mare decat Pamantul.

Codul lui Da Vinci, la un pas de a fi decriptat. Ce e dincolo de simboluri?
Codul lui Da Vinci, la un pas de a fi decriptat. Ce e dincolo de simboluri?

Bizarele secvente de simboluri, scheme si figuri au intrigat lumea oamenilor de stiinta timp de 100 de ani. Insa acum, gratie tehnicii de datare cu ajutorul carbonului, cercetatorii au inceput sa decripteze misterul din manuscriptul Voynich.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.