Portret: Prostia is now online!

Ultimul update: Marti 09 Octombrie 2012 03:49
Data publicarii: Sambata 07 Martie 2009 00:00
Categorie: Portrete

Scoateti sampaniile de la gheata, luati-va papornitele Vouitton, trageti-va nadragii Dolce and Gabbana si pantofii albi cu varf ascutit. Azi sarbatorim prostia!

In forma ei cea mai pura si mai autentica: ostentativa si zgomotoasa, ubicua si dezinvolta, euforica si invaziva.

Pentru ca principalul ei atribut e lipsa de auto-cenzura, prostia se extinde parazitar, infestand toate mediile. Totusi, parca nicaieri nu se balaceste mai bine in propria unsoare ca pe Internet.

Desigur, in aceasta masa compacta de imbecilitate, există si figuri marcante intr-ale stupiditatii, care au facut cariera pe Internet. Lor le este inchinat acest portret, modest prinos adus prostiei....

O veche vorba din popor spune ca prostul nu e prost destul daca nu are si Audi cu clima bizonica. Ne stergem o lacrima melancolica si il invitam in scena pe el Senior Tudor Adrian, cunoscut in contemporaneitate drept... „Taran in Spania”. Spirit cartezian pana in maduva oaselor, „Angi” se indoieste de tot si de toate. Chiar si de posesia propriei masini. Nu crede, asa ca cerceteaza.

Portret: Dezlegare la dezmat total, de carnaval

O alta figura marcanta a Internetului – poliglotul care imbogateste folclorul etniei rome cu creatiile bilingve ale lui Creanga. Clasic in viata, acesta se afla in continuu dialog cu pasoptistii.

Polivalent, talentul narativ nu este singurul sau atu. Nici dedublarea, jocul actoricesc sau interpretarea muzicala nu-i sunt straine.

Tot un exponent al curentului muzical pentru topor si barda, distinsul Fernando de la Caransebes alias Florin din Pipirig, s-a lansat in showbizz printr-un prim single incarcat de semnificatii pidosnice. Construit pe antiteza dintre dorinta naratorului si actiunile "barbatului tampit" si beneficiind de un saxofonist cu har, cantecul si-a asigurat un loc in manualele muzicale.

Petrica Americanu, aspirant la titulatura de manelist pulist, a migrat, dupa cum ii spune si numele, departe de arealul sau de raspandire, tocmai la New York, ocazie cu care a uitat limba materna, insusindu-si-o pe cea a lui Shakespeare. Intr-o engleza mlastinoasa si-a lansat si hit-ul care l-a adus pe culmile You Tube-ului: E cald afara. Nu se cunosc prea multe despre crepusculara-i biografie, dar un lucru e cert: este colaborator apropiat al la fel de celebrei dansatoare Cornelia.

Adept al hedonismului, Gregorio de Rumania isi exprima fara ascunzisuri dorinta de inavutire rapida. Totul, cu scop imobiliar.

Intreaga creatie muzicala este defularea frustrarilor unui tanar care isi doreste sa reuseasca in viata.

Totusi, Tarzan la volan e cel mai inteligent. Dintre nevertebrate, desigur. Proaspat coborat din copac, antropoidul a dat liana pe TIR, si-a luat maimuta in rol de copilot si l-a pus sa-l filmeze.

Mai agresiv ca nicaieri, prostul de Internet e mereu online, dornic de recunoastere si afirmare. Incearca din rasputeri sa gaseasca prozeliti, caci prostia tinde sa se aglutineze. Rareori gasesti un prost solitar. El e intotdeaua insotit de cei care-i seamana. Sunt si prosti, si multi! Se sustin si se incurajeaza, invadand spatiul virtual cu unicul neuron care li se zbate in craniul de altfel vid.
 

Portret: FUP (Femei Urate, dar cu Personalitate)

Portret: FUP (Femei Urate, dar cu Personalitate)

remus si dacia

Un ambasador neoficial al Romaniei: Remus Azoitei, colectionarul de Dacia 1300

Cine este Tomislav Nikolici: un fost ultranationalist, ales presedinte al Serbiei

Alegeri in Franta. Cine e Francois Hollande, omul care l-a invins pe Nicolas Sarkozy

Alegeri Franta 2012. Nicolas Sarkozy - "presedintele bling-bling" - mai vrea un mandat

Analiza CNN. Cine este Li Keqiang, fiul unei familii sarace, vazut ca viitor PREMIER al Chinei

Alegeri in Rusia. Vladimir Jirinovski si Serghei Mironov, doi candidati complet diferiti

Vladimir Putin

"De la moartea lui Gandhi nu mai am cu cine sa vorbesc". Cele mai socante declaratii ale lui PUTIN

PORTRET de lider cu mana de fier. Vladimir Putin, omul care a transformat Rusia in ultimii 12 ani

Cine este Christian Wulff, cel mai tanar presedinte al Germaniei, doborat de coruptie

Kodak nu mai fabrica de ieri aparate foto. Momente istorice, suprinse de KODAK

Raed Arafat - cine este omul pentru care Romania a iesit in strada

Cine a fost Kim Jong-il, liderul sfidator si amenintator al unei tari cu economie muribunda