www.crimetime.ro, de azi te omori dupa el!

Ultima actualizare: 05-11-2012 20:31

IBU Pro TV lanseaza crimetime.ro, un nou site care trateaza atat intamplarile dramatice din cotidianul omului obisnuit, cat si procesele, dosarele sau actele criminale in care sunt implicate persoane publice din Romania.

Talk-show-ul live exclusiv online, concept lansat si consacrat de www.stirileprotv.ro isi va gasi loc si in continutul Crimetime.ro.

Intr-o tara cu una dintre cele mai ridicate rate ale criminalitatii din Europa, Crimetime.ro isi propune un dublu rol: sa mobilizeze rapid autoritatile in gasirea vinovatilor si totodata sa previna  eventualele victime.

Printre categoriile site-ului se regasesc Politie, Eveniment, Justitie, Urmarire Generala - concentreaza profilurile celor mai cautati infractori din Romania - si Paranormal, cu intamplari care depasesc granita rationalului.

Crimetime.ro este un nou pas in seria lansarilor de succes marca IBU Pro Tv, divizia de online a Pro Tv S.A, inceputa in luna ianuarie cu Perfecte.ro, continuata cu Incont.ro si Wrestlingfan.ro.

Crimetime.ro face parte din IBU Pro Tv, divizia de online a Pro Tv S.A., care opereaza site-uri de top din Internetul romanesc, precum www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.acasatv.ro, www.perfecte.ro, www.profm.ro, www.protv.ro, www.kombat.ro, www.mtv.ro, www.infopro.ro, www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.conquiztador.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro si www.wrestlingfan.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO