Hai sa iti citim in iris! Afla daca suferi de vreo boala incurabila! VIDEO!
Vrei sa afli daca suferi de o anume boala? Ti-e frica de ace? Atunci poti scapa de corvoada analizelor clasice daca mergi sa te cauti in....iris. Da, ai citit bine. Nu este nimic asemanator cu ghicitul in cafea sau cititul in palma.
Irisul este precum amprenta, unic. Orice pata descoperita pe el poate indica o suferinta grava.
Alegeri 2024
15:30
Alegeri prezidențiale 2024. Ce spuneau sondajele de opinie despre candidați în urmă cu 6 luni și ce arată acum
14:08
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora. Câți români au votat până acum. Harta secțiilor de votare
12:53
Candidații la alegerile prezidențiale 2024. În ce ordine apar pe buletinele de vot de duminică, 24 noiembrie
12:16
Cine intră în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Cotele pe care le au candidații la casele de pariuri
Aflati ca in ochiul drept se vad organele din partea dreapta a organismului, iar in cel stang, partea corespunzatoare a corpului.
Specialistii spun ca harta ochiului arata precum un ceas, iar cadranul irisului este impartit in 12 parti, care corespund orelor.
In dreptul fiecarei ore se afla organele corpului nostru.
Astfel, corespunzator orei 12 este creierul, care se vede in ambii ochi, orei 2 - capul, orei 3 - rinichii, orei 4 - intestinul, orei 5 - stomacul, orei 6 - zona pelvina, orei 7 - ficatul.
Inima se plaseaza in dreptul orei 9, iar urechea la ora 10.
Modificarile culorii irisului in zonele respective arata care organe sunt in suferinta, facilitand astfel specialistului precizarea diagnosticului.
In general, persoanele cu ochii caprui sunt predispuse la boli reumatice, anemie, hepatita, afectiuni endocrine si gastrice. Afla din materialul video atasat, la ce boli te poti astepta daca ai ochii albastri sau verzi!
Daca la inceput, specialistul se folosea de o lupa si o lanterna, acum sarcina medicilor a devenit mai simpla. Cu ajutorul unui aparat care fotografiaza fiecare ochi, interpretarea se face mai usor. Se stabileste astfel daca cel care a apelat la iridologie sufera de inflamatie acuta, subacuta, cronica sau degenerativa (cancer).
Studiul ochiului dateaza de mai bine de 6,000 de ani. Egiptenii au fost printre primii care s-au interesat de structura sa, in mod deosebit de iris si de asocierile sale cu organismul, cu organele vitale ale acestuia.
Aceasta stiinta a fost practicata in China, de medicii curtilor imperiale, dar si in Grecia antica, de catre medicul Hippocrate. Totusi, prima referire la iridologie, acceptata si de lumea medicala, s-a facut la 1670 in lucrarea medicului german Phillipus Meyens, „Chiromatica Medica“.