Faze memorabile! George Bush in contact cu extraterestrii, via umbrela

Ultima actualizare: 22-10-2012 22:02
poster 1

George Bush Jr "incercand" sa ia legatura cu extraterestrii, "supervizat" de Vladimir Putin, o scena desprinsa dintr-o partida de amor intre doi barbati pe terenul de fotbal sau cum sa-ti arati iubirea stand cu talpile unite. Idei trasnite sau geniale?

Sa trecem in revista cateva dintre cele mai amuzante postere:

Un presedinte american, un presedinte rus si o umbrela data peste cap. Sunt elementele de care a avut nevoie cel care a facut posterul de mai jos. Mesajul? Semnalele. El (George Bush) incearca sa le prinda! Nu oricum, am putea adauga, ci sub atenta supraveghere a Rusiei.

Fotbalul are si el fazele lui memorabile. Nu este vorba intotdeauna, insa, despre goluri spectaculoase sau fente de magicieni. Ce ar fi sa imortalizam un moment in care doi jucatori se faulteaza. Am putea surprinde ... o scena ce aduce aminte de o partida fierbinte de amor intre doi barbati. Concluzia? Fotbalul. Cel mai .... masculin joc!

Desparte-le si nu va mai exista iubire! Este ideea care a stat la baza realizarii unui poster plin de .... duiosie. Stam si ne gandim apoi cum ar fi sa incercam sa si mergem cu talpile lipite una de alta? Totul ... in numele iubirii eterne!

Ai grija de corpul tau! Sufletul tau este oricum nemuritor! Si ce? N-a avut dreptate autorul?

Bea! Mori! Acum... fiecare poate sa aleaga ce face! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO