Siri, noua "minune" iPhone 4S. "Va veti trezi ca vorbiti singur cu telefonul"

Ultima actualizare: 29-09-2012 06:13
iPhone 4S

Noua versiune iPhone 4S beneficiaza de un software revolutionar in domeniul telefoniei mobile, care interactioneaza cu utilizatorul prin intermediul comenzilor vocale.


Acest software se numeste SIRI si ofera utilizatorului posibilitatea sa-si foloseasca vocea pentru a trimite mesaje, pentru a-si organiza intalnirile sau sa sune o anumita persoana, scriu cei de la Apple.

Siri foloseste aproape toate aplicatiile existente in iPhone 4S pentru a gasi informatiile necesare, scrie si trimite mesaje si e-mail-uri - dar le poate si citi, de asemenea. Poate cauta orice pe Internet si poate da "play" la o melodie.

FOTO. Primele imagini cu noul iPhone. Cand toata lumea astepta varianta 5, Apple a lansat 4S

Principalele caracteristici:

-► Puteti vorbi cu Siri ca si cum ar fi o persoana reala. Ii puteti spune, de exemplu: "Spune-i sotiei ca o sa intarzii." "Adu-mi aminte sa sun la magazin." "Este vreun restaurant bun prin zona?" Iar Siri va raspunde.
-► Siri, nu numai ca intelege ce spuneti, dar este indeajuns de inteligent sa inteleaga si la ce va referiti. Asa ca, atunci cand intrebati "Gasesc vreun fast-food bun prin zona?", Siri va raspunde "Am gasit cateva restaurante in zona in care te afli". Apoi, tu poti spune "Bine, dar daca vreau o pizzerie?". Siri va tine minte ca ati intrebat de restaurante, asa ca va selecta acele localuri unde se prepara pizza.
-► Ii puteti cere lui Siri sa trimita un SMS tatalui dvs, sa va aduca aminte sa-l sunati pe dentist sau sa va gaseasca cel mai bun traseu catre destinatia dorita.
-► Poate gasi raspunsurile cu ajutorul Internetului si, prin intermediul Serviciilor de Locatie, va inregistreaza adresa la care locuiti, unde munciti si cine sunteti. Apoi, cu ajutorul acestor date, va ofera cele mai relevante informatii.
-► Cu ajutorul detaliilor din agenda telefonului, stie cine sunt prietenii, familia si colegii de la munca. Prin urmare, ii puteti cere lui Siri: "Spune-i lui Alex ca o sa intarzii la munca" sau "Adu-mi aminte sa imi repar laptop-ul" sau "Cheama un taxi".

iPhone 4S se prezinta viitorilor stapani: "Sunt umilul tau asistent personal". Ce poate sa faca

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO