Cardiofort, tratamentul miraculos pentru inima, fara operatie!

×
Codul embed a fost copiat

Cardiofort, ultima metoda de tratament pentru revascularizarea inimii, este acum disponibila si in Romania. Afla mai multe detalii despre aceasta metoda noua.

Asa cum a explicat si profesorul Eduard Apetrei la videochatul www.stirileprotv.ro cu Oana Cuzino, aceasta metoda de tratament foloseste undele acustice cu ajutorul carora circulatia in zonele afectate de boala arterelor coronare este refacuta. Metoda este utila mai ales pentru pacientii cu angina pectorala la care angina pectorala nu raspunde la tratamentul recomandat sau la pacientii cu angina pectorala care nu pot beneficia de operatia de bypass sau angioplastie cu implantare de stent (vase coronariene prea mici, riscul operatiei prea mare, afectiuni asociate ce contraindica procedurile sau bolnavul nu este de acord cu operatia).

Tratamentul se aplica cu ajutorul unui aparat de ultima generatie, un echipament medical complex in care sunt integrate trei aparate:
- electrocardiograf
- ecocardiografcare (ce poate detecta zona in care vascularizatia inimii este deficitara)
- emitator de unde acustice (undele acustice sunt dirijate in zona de suferinta a inimii, zona ischemica, unde produc dezvoltarea circulatiei coronariene)

Beneficiile si rezultatele CardioFort:
- interventia nu necesita spitalizare;
- interventia nu necesita anestezie;
- timp de tratament redus;
- monitorizarea interventiei in timp real;
- efecte rapide de revascularizare si ameliorare a durerii;
- stimularea formarii de noi vase de sange (angiogeneza);
- imbunatatirea anginei pectorale si a functiei cardiace;
- imbunatatirea capacitatii de efort;
- imbunatatirea calitatii vietii
Metoda aceasta de tratament nu are efecte secundare (fara durere, fara aritmii, fara embolism arterial..etc)

In urma tratamentului se inregistreaza o diminuare a zonei cu irigare deficitara la pacientii:
- cu angina pectorala (durere);
- care nu pot face sau refuza sa faca operatie (Bypass);
- care nu pot face sau refuza sa implanteze stenturi;
- la care tratamentul cu medicamente are efecte slabe sau ineficiente.

Citește și
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

Gratuitati si reduceri
Tratamentul CardioFort este o premiera in sistemul privat din Romania, atat prin inovatia din domeniu, dar si prin caracterul non-invaziv al interventiei.

In perioada 21 martie 2011 - 30 aprilie 2011, in cadrul campaniei “Fara ea nu poti iubi” Gral Medical va ofera o consultatie gratuita la specialistul cardiolog si reducere 20% pentru interventia CardioFort si orice investigatie suplimentara necesara pentru intocmirea dosarului de calificare, efectuata la Gral Medical. Pacientii care au un diagnostic de cardiopatie ischemica pot prezenta analizele si investigatiile efectuate deja (fara a le mai reface).

Mai multe detalii legate de tratamentul revolutionar puteti obtine la Call Center: 021-323.00.00(02), mobil: 0724-242.259 sau online pe site-ul oficial al companiei: www.gralmedical.ro, Clinica de Diagnostic Gral Medical - Str. Traian Popovici (Fosta Unitatii) nr. 79-91, sector 3, Bucuresti.
 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Afla totul despre revascularizarea inimii cu CardioFort de la Oana Cuzino
Afla totul despre revascularizarea inimii cu CardioFort de la Oana Cuzino

La videochat www.stirileprotv.ro, Oana Cuzino si invitatul sau, prof. univ. dr. Eduard Apetrei, medic primar cardiolog, au dezvaluit detalii despre ultima metoda de tratament pentru revascularizarea inimii.

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost dezactivat Planul Roșu. Nu sunt victime. Reacția companiei | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost dezactivat Planul Roșu. Nu sunt victime. Reacția companiei | VIDEO

O explozie a avut loc, vineri dimineață, la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.  

Primele imagini din locul în care a căzut o dronă militară în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor
Primele imagini din locul în care a căzut o dronă militară în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit joi seară pe un câmp, la aproximativ 15 kilometri de oraș, în Insula Mare a Brăilei.

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.