Cardiofort, tratamentul miraculos pentru inima, fara operatie!


Ultimul update: Marti 06 Noiembrie 2012 11:09
Data publicarii: Marti 05 Aprilie 2011 16:25
Categorie: Stiri Sociale

Cardiofort, ultima metoda de tratament pentru revascularizarea inimii, este acum disponibila si in Romania. Afla mai multe detalii despre aceasta metoda noua.

Asa cum a explicat si profesorul Eduard Apetrei la videochatul www.stirileprotv.ro cu Oana Cuzino, aceasta metoda de tratament foloseste undele acustice cu ajutorul carora circulatia in zonele afectate de boala arterelor coronare este refacuta. Metoda este utila mai ales pentru pacientii cu angina pectorala la care angina pectorala nu raspunde la tratamentul recomandat sau la pacientii cu angina pectorala care nu pot beneficia de operatia de bypass sau angioplastie cu implantare de stent (vase coronariene prea mici, riscul operatiei prea mare, afectiuni asociate ce contraindica procedurile sau bolnavul nu este de acord cu operatia).

Tratamentul se aplica cu ajutorul unui aparat de ultima generatie, un echipament medical complex in care sunt integrate trei aparate:
- electrocardiograf
- ecocardiografcare (ce poate detecta zona in care vascularizatia inimii este deficitara)
- emitator de unde acustice (undele acustice sunt dirijate in zona de suferinta a inimii, zona ischemica, unde produc dezvoltarea circulatiei coronariene)

Beneficiile si rezultatele CardioFort:
- interventia nu necesita spitalizare;
- interventia nu necesita anestezie;
- timp de tratament redus;
- monitorizarea interventiei in timp real;
- efecte rapide de revascularizare si ameliorare a durerii;
- stimularea formarii de noi vase de sange (angiogeneza);
- imbunatatirea anginei pectorale si a functiei cardiace;
- imbunatatirea capacitatii de efort;
- imbunatatirea calitatii vietii
Metoda aceasta de tratament nu are efecte secundare (fara durere, fara aritmii, fara embolism arterial..etc)

In urma tratamentului se inregistreaza o diminuare a zonei cu irigare deficitara la pacientii:
- cu angina pectorala (durere);
- care nu pot face sau refuza sa faca operatie (Bypass);
- care nu pot face sau refuza sa implanteze stenturi;
- la care tratamentul cu medicamente are efecte slabe sau ineficiente.

Gratuitati si reduceri
Tratamentul CardioFort este o premiera in sistemul privat din Romania, atat prin inovatia din domeniu, dar si prin caracterul non-invaziv al interventiei.

In perioada 21 martie 2011 - 30 aprilie 2011, in cadrul campaniei “Fara ea nu poti iubi” Gral Medical va ofera o consultatie gratuita la specialistul cardiolog si reducere 20% pentru interventia CardioFort si orice investigatie suplimentara necesara pentru intocmirea dosarului de calificare, efectuata la Gral Medical. Pacientii care au un diagnostic de cardiopatie ischemica pot prezenta analizele si investigatiile efectuate deja (fara a le mai reface).

Mai multe detalii legate de tratamentul revolutionar puteti obtine la Call Center: 021-323.00.00(02), mobil: 0724-242.259 sau online pe site-ul oficial al companiei: www.gralmedical.ro, Clinica de Diagnostic Gral Medical - Str. Traian Popovici (Fosta Unitatii) nr. 79-91, sector 3, Bucuresti.
 

Afla totul despre revascularizarea inimii cu CardioFort de la Oana Cuzino
VIDEO PROTVPLUS.RO