A plouat cu râme. Meci de fotbal intrerupt in Scotia

05-04-2011 16:59
Sursa: news.stv.tv


Ploaie cu rame

Elevii unei scoli din Scotia au fost nevoiti sa se opreasca din joc si sa fuga sub un adapost cand, in timpul orei de educatie fizica, a inceput sa ploua cu rame.

Sfarsitul lumii? Grauri turmentati si ciori moarte la Constanta

Profesorul de educatie fizica de la Academia Galashiels, David Crichton, a povestit cum elevii au auzit o “bufnitura usoara” la nivelul solului, apoi, atunci cand au privit spre cerul senin, au vazut rame care cadeau din vazduh.

Intr-un orasel din Arkansas a plouat cu peste 1.000 de... pasari moarte!

Profesorul, in varsta de 26 de ani, s-a declarat absolut bulversat de incident si a spus ca, impreuna cu alti dascali, au gasit rame si la 100 de metri de locul incidentului, pe un teren de tenis.

I-a bagat in sperieti! Ploaie cu broaste intr-un orasel din Ungaria

Incidentul a avut loc martea trecuta, in jurul orei 9.15 dimineata. David Crichton si colegii acestuia au reusit sa stranga in jur de 120 de rame de pe terenul de fotbal si cel de tenis.

Semnele Apocalipsei? Milioane de pesti morti in Brazilia si Noua Zeelanda

Nu este prima data cand se intampla acest lucru. Ploi cu rame au mai avut loc si in trecut. In 1872 au cazut din cer in Somerville, Massachusetts, in 1877, in Christiana, Norvegia, si in 1924, in Halmstad, Suedia.

Miile de pasari cazute intr-un orasel din Arkansas au murit de frica

Cel mai recent, in iulie 2007, o femeie traversa strada in Jennings, Louisiana, in drum spre serviciu, cand un pumn de viermi a cazut din cer. Incidentul a fost pus pe seama vremii nefavorabile. Vantul ar fi colectat apa si rame dintr-un rau si le-a aruncat apoi pe sosea.

Cititi si:

Esti sigur ca te speli corect? Actiuni pe care credeai ca le faci bine

Un roman si-a omorat iubita in Spania si le-a aratat-o rudelor via webcam

Medicii de la Valcea au confundat un copil cu o tumoare. A nascut in WC

Hijra, al treilea sex. Oamenii care nu sunt nici barbati, nici femei

Sursa: news.stv.tv

VIDEO PROTVPLUS.RO