Voluntarii din Cluj care pregătesc cadouri de Crăciun pentru sute de copii din Munții Apuseni
Niciun copil să nu rămână fără cadou. Este principiul unor voluntari din Cluj, care de zece ani intră în pielea lui Moş Crăciun pentru copiii din satele Munților Apuseni.
Pandemia nu i-a oprit, ba chiar a fost un motiv în plus să ofere o mână de ajutor. Şi au pregătit pachete în funcţie de vârsta şi nevoile fiecărui puşti.
Munca a început din noiembrie, iar acum a venit momentul mult aşteptat - împărțirea darurilor.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Frumos împachetate și personalizate, mai bine de șapte sute de pachete au fost trimise copiilor din satele din Munții Apuseni.
Voluntar: „Le sortăm, le punem pe școli, unde urmează să le trimitem. Le verificăm să nu lipsească niciunul. Practic asta este lucrul cel mai important pentru noi: niciun copil să nu rămână fară cadou."
În acest proiect cu tradiție s-au implicat firme din Cluj, medici și profesori, care au adunat jucării, cărți, rechizite ori alimente. Toate au fost pregătite cu grijă și dragoste. Pentru că fiecare cadou înseamnă un zâmbet pe fetzele micuților mai puțin norocoși.
Unul dintre daruri este pentru Ovidiu.
Andreea Apetrei, manager CERT Transilvania: „I-am încurajat să fie cât mai creativi și după cum puteți vedea, pentru Ovidiu, de la Centru de Plasament Dumbrava, are are 12 ani, nu doar un cadou s-a pregătit, ci va primi și un mesaj de la Moș Crăciun. Acest pachet a fost pregătit de un copilaș de la liceu."
Voluntarii de la CERT Transilvania au colaborat în această perioadă cu școlile, grădinițele și centrele de plasament din Munții Apuseni pentru a ajuta cât mai mulți prichindei.