Un tânăr a supraviețuit miraculos unei explozii puternice: “Am fost în comă 12 zile, dar treningul mi-a salvat viața “

Ultima actualizare: 31-08-2021 21:45
intrare ambulanta spital marea britanie
Shutterstock

Un tânăr care a stat în comă 12 zile după o explozie într-o casă spune că viața i-a fost salvată de un trening realizat de o firmă cunoscută pe care a dat 170 de lire.

Jack Marlow, în vârstă de 26 de ani, din Walsall, a adormit în casa de vară a mamei sale și a fost trezit de un incendiu imens provocat de explozia unui recipient folosit la încălzire, conform Mirror. 

El a fost transportat imediat la spital, unde a fost tratat pentru arsuri de gradul III pe mâini, având arsuri și pe față și picioare.
În mod miraculos, el nu a suferit arsuri pe alte zone ale corpului datorită materialului din care era făcut treningul său.

El a spus că paramedicii i-au spus că a trait datorită faptului că materialul din care era confecționat treningul era ignifug și a blocat flăcările.

"Nu aș mai fi aici dacă nu aș fi purtat treningul pe care abia îl cumpărasem. Sunt foarte norocos, pentru că de obicei port pantaloni scurți și un maiou. L-am pus pe mine pentru că era nou. Paramedicii i-au spus mamei că am fost norocos că l-am purtat. Am avut arsuri pe picioare, mâini și față, dar nicăieri unde m-a acoperit treningul", a declarat el. 

Jack spune că nu își amintește nimic din perioada în care a fost în comă.

"Nu îmi amintesc nimic. Nu pare real când mă uit la pozele mele de când eram în comă. Activitatea mea cerebrală nu este încă normală - poate dura între șase și doisprezece luni. Sunt încă în stare de șoc, la fel și corpul meu", a completat băiatul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO