Un bărbat, acuzat că își înșală iubita, a murit după ce a picat testul detectorului de minciuni

14-05-2019 12:52

Steve Dymond

Canalul de televiziune britanic ITV a suspendat difuzarea unui talk-show controversat după moartea unui bărbat la câteva zile după participarea acestuia la emisiune.

Potrivit tabloidului The Sun, Steve Dymond, 63 de ani, a fost găsit mort de proprietarul casei în care locuia la zece zile după ce a participat la emisiune. Bărbatul ar fi murit în urma unei supradoze de morfină.  Mai multe imagini găsiți în galeria foto a acestui articol!

Fosta sa iubită, Jane Callaghan, a explicat pentru tabloid că cei doi s-au despărţit la scurt timp după ce au participat la Jeremy Kyle Show, unde Steve Dymond nu a reuşit să treacă testul detectorului de minciuni pentru a dovedi că nu a înşelat-o.

Ultimul SMS trimis de bărbat iubitei


Cu puţin timp înainte de moartea sa, bărbatul i-a trimis un SMS în care îi spunea că nu poate trăi fără ea, explicându-i că este deprimat şi că a obţinut un certificat medical pentru a participa la emisiune.

Cu toate acestea, ea a lăudat eforturile echipei emisiunii care i-a "propus ajutor în mod repetat" lui Steve Dymond.

Canalul ITV a declarat că angajaţii săi au fost "şocaţi" de vestea morţii bărbatului şi că emisiunea va face obiectul unei verificări amănunţite.

Programată pentru luni, emisiunea a fost anulată, în timp ce alte ediţii ale acestui program, lansat din 2005, nu mai erau disponibile pe serviciul video, la solicitarea canalului.

Deputatul conservator Charles Walker, vicepreşedintele grupului parlamentar privind prevenirea sinuciderilor şi auto-mutilării, a declarat pentru Daily Mail că ar fi surprins dacă emisiunea ar continua.

"Ar fi mai bine ca ITV să o oprească. Este o emisiune de televiziune foarte neplăcută şi sunt surprins că a fost difuzată atât de mult timp", a declarat el pentru ziar.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO