Un bărbat a murit, după ce a fost atacat de maimuțe cu cărămizi


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 21 Octombrie 2018 17:09
Categorie: Stiri Diverse
Maimuta agresiva

Un bărbat în vârstă de 72 de ani a murit, în localitatea indiană Tikiri din statul Uttar Pradesh, după ce un mai multe maimuțe, care se aflau într-un copac, au aruncat cu cărămizi înspre acesta.

Bărbatul aduna lemn din pădure, când a fost atacat de maimuțele. Acestea au aruncat asupra lui cu peste 20 de cărămizi, pe care le-au luat dintr-o clădire abandonată din zonă, scrie Times of India.

Astfel, omul a ajuns la spital cu răni la nivelul capului și cutiei toracice. La scurt timp, a murit. Ca urmare a acestei tragedii, familia victimei a făcut o plângere pe numele animalelor la poliție, însă cazul a fost clasat drept „accident.”

„Maimuțele au aruncat peste 20 de cărămizi spre fratele meu. L-au lovit în zona capului, pieptului și picioarelor. Aruncate de la o anumită înălțime, cărămizile sunt suficiente cât să îl omoare. Aceste maimuțe sunt vinovate și trebuie să plătească. Am făcut plângere la poliție împotriva lor”, a spus fratele victimei.

Oamenii care locuiesc din zonă spun că sunt terorizați de animale.

„Maimuțele au făcut dificilă viața sătenilor de aici și nimeni nu pare să ia nicio soluție”, a spus Bheema Kashyap, localnic în satul în care a avut loc tragedia.

„Cum să deschidem un caz împotriva maimuțelor? Ne vom face de râs. Am fost informați cu privire la acest accident bizar”, a spus un reprezentant al poliției.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Times of India

VIDEO PROTVPLUS.RO