Top modelul amendat cu 730.000 de dolari. Mama ei va intra la închisoare

Ultima actualizare: 21-07-2020 10:16
bar rafaeli
Shutterstock

Modelul israelian Bar Refaeli a fost găsit vinovată de evaziune fiscală şi condamnat să plătească o amendă în valoare de 730.000 de dolari şi să efectueze nouă luni de muncă în folosul comunităţii, relatează BBC.

În vârstă de 35 de ani, Refaeli a pledat „vinovat” în acest caz în care era acuzată de fals în declaraţii financiare.

Mama ei, care la începutul anului s-a arătat dispusă să facă inchisoare în locul lui Bar Refaeli, care născuse recent al treilea copil, a fost de asemenea condamnată pentru infracţiuni fiscale, scrie News.ro.

Tzipi Refaeli, care a fost agenta fiicei ei, a primit o pedeapsă de 16 luni de închisoare şi trebuie să plătească 730.000 de dolari, amendă şi taxe datorate.

Ambele au pledat „vinovat” şi au fost condamnate în urma unui acord încheiat luna trecută cu autorităţile.

Autorităţile israeliene au început ancheta în acest caz în 2015.

Bar Refaeli, care a fost iubita lui Leonardo DiCaprio, a recunoscut că nu a declarat toate veniturile obţinute în anumiţi ani, pentru că, a motivat ea, a trăit în străinătate în acea perioadă.

Mama ei a fost condamnată, între altele, pentru că a semnat contracte de închiriere de proprietăţi sub numele unor rude pentru a ascunde statutul rezidenţial al modelului.

Bar Refaeli este căsătorită cu omul de afaceri israelian Adi Ezra, director general al companiei Neto, cu care are trei copii.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO