Street Food Festival, luat cu asalt de orădeni. Ce preparate speciale au fost incluse în meniu
A fost nebunie de arome în weekend la Oradea, unde zeci de bucătari au fost supuşi unui test suprem la Festivalul Street Food.
Juraţi au fost pofticioşii care au gustat din toate bunătăţile. În meniu au fost introduse şi preparate exotice, dar bineînţeles nu au lipsit nici cele tradiţionale şi nici deserturile.
Pregatiți să mulțumească și cel mai înfometat vizitator, dar și pe cel mai pretențios, bucătarii au pariat pe rețete care mai de care mai sofisticate, de la cele autohtone până la cele exotice.
Pofticioșii s-au lăsat purtați de arome și au încercat mâncăruri noi.
Bîneînteles, de la târg nu au lipsit nici deserturile.
Bărbat: „Îi ceva foarte bun. N-am mâncat în viața mea așa bun. E super fain tot”.
Cofetar: „Un desert Premium, absolut deosebit, o gofră proaspătă, trei feluri de înghețată, la alegere, 6-7 fructe proaspete, de sezon”.
Doamnele care țin la siluetă au găsit imediat soluții.
Street Food Festival se va muta, săptămâna aceasta, la Craiova și la Târgu Mureș.