Soția unui bolnav nevaccinat din Timiș: ”Știu că e în comă, dar vă rog să-i spuneți că-l iubesc, de 52 de ani trăim împreună”

Ultima actualizare: 30-12-2021 20:14
Soția unui bolnav nevaccinat din Timiș: ”Știu că e în comă, dar vă rog să-i spuneți că-l iubesc, de 52 de ani trăim împreună”
Facebook/ Amin Zahra

Medicul Amin Zahra, de la secția ATI a Spitalului Județean Timișoara, a redat mesajul cutremurător primit de la soția unui bolnav de Covid-19, nevaccinat: ”Știu că este în comă, dar vă rog să-i spuneți că îl iubesc, de 52 de ani trăim împreună”.

 

Amin Zahra a devenit cunoscut pentru mesajele sale pline de emoție, pe care le-a făcut publice după experiențele dramatice trăite la secția ATI de la Spitalul Județean Timiș.

Joi, medicul a ieșit din ultima sa gardă din acest an, prilej pentru a împărtăși o nouă experiență cutremurătoare, prin care încearcă, din nou, să-i convingă pe oameni să se vaccineze împotriva Covid-19.

 

Amin Zahri, arată că, din păcate, în România ”au câștigat frica și neîncrederea”.

”A trecut și ultima gardă, din acest an! Privind în urmă pot spune că a fost un an, plin de evenimente!

Am avut parte de realizări, dar a fost un an în care am văzut moartea în jurul meu, în fiecare zi!

Din păcate s-au pierdut vieți care puteau fi salvate, soluția existentă fiind vaccinarea, care rămâne sigurul scut eficient pentru a ne proteja.

A câștigat frica și neîncrederea în evoluție și progres!
Și în acest an, am văzut și oameni puternici care au luptat și au învins aceasta boală, dar nu fără costuri!”, a scris medicul Amin Zahri.

”Nu ne-am despărțit nicio zi, iar acum, când el suferă, eu nu pot să fiu lângă el”

Doctorul amintește episodul care l-a marcat cel mai mult, al unui cuplu care trăia împreună de mai bine de jumătate de secol, până a fost despărțit de Covid-19, pentru că au refuzat să se vaccineze. Mărturisirea medicului este cutremurătoare.

”Am văzut multă suferință, suferința pacienților de la ATI și UPU!

Dar nu am văzut-o doar pe-a lor, mi-a fost transmisă și suferința aparținătorilor de câte ori vorbeam cu ei la telefon, atunci când așteptau vești despre cei dragi, internați la terapie intensivă.

Mi-a rămas în minte o doamnă în vârstă de 70 și ceva de ani care m-a sunat să mă întrebe de soțul ei, iar la final mi-a zis: “ Știu că este în comă, dar vă rog să-i spuneți că îl iubesc, de 52 de ani trăim împreună. Nu ne-am despărțit nicio zi, iar acum, când el suferă, eu nu pot să fiu lângă el”.

Oameni buni, nu știu ce argumente aveți ca să nu vă vaccinați însă eu vă pot da 100 ca să o faceți, iar cel mai important este, să rămâneți în viață alături de cei dragi!

Vă doresc un an nou plin de înțelepciune și multă sănătate!”, a mai scris medicul Amin Zahri.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO