Slime-ul, pasiunea copiilor, are acum propriul muzeu. Cum se prepară pasta

Ultima actualizare: 25-10-2019 09:44

Atracţia numărul 1 pentru copiii de toate vârstele, slime, pasta care poate fi modelată fără să se rupă, are acum propriul muzeu.

Cei care îi trec pragul o pot experimenta în voie, spre satisfacţia părinţior care nu mai trebuie să-şi facă griji că locuinţa le este distrusă. Partea mai incomodă este că se află... în New York.

Cu arome care mai de care mai îmbietoare, muzeul de slime este mai de grabă un loc imens de joacă. Se întinde pe aproape 750 de metri pătraţi şi are tot felul de atracţii: un laborator unde copiii îşi pot prepara în voie reţeta de slime şi chiar o piscină umplută cu celebra pastă care a cucerit o lume întreagă.

Afară, în vitrina muzeului e tot timpul prezentă o tânără care nu face altceva decât să se joace cu slime, sperând astfel să ispitească tot mai mulţi vizitatori. Părinţii care au trecut prin zonă au fost deja cuceriţi.

Cei care au creat acest loc de poveste spun că au avut în minte un singur scop: să promoveze buna-dispoziţie pe care ţi-o oferă acest produs.

Karen Robinovitz, co-fondator Institutul de Slime: ”În lume există mulţi oameni sensibili, iar social media îi poate izola. Dar ceea ce noi am observat în "lumea slime" este faptul că i-a unit pe oameni, se sprijină unii pe alţii şi se împrietenesc pentru că împărtăşesc această dragoste şi pasiune pentru un lucru anume”.

Iar reţeta este simplă.

Karen Robinovitz: ”Pentru 200 de grame de slime trebuie să pui un vârf de linguriţă de Borax pe care îl amestesteci cu apă. Toate astea le pui în slime, după care mai poţi pune tot felul de loţiuni sau uleiuri.”

Muzeul de slime este deschis în New York doar pentru 6 luni, iar cei care vor să se bucure de experienţa inedită trebuie să plătească 38 de dolari pentru o intrare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO