Și-a răpit fosta iubită de pe stradă, în Dâmbovița, iar fratele femeii a chemat poliția. Cum s-a terminat totul

Dată publicare: 15-04-2021 07:36
Dată actualizare: 15-04-2021 07:38


Poliţiştii din trei judeţe au declanşat o amplă acţiune de căutare a doi bărbaţi, acuzaţi că au răpit o femeie de 28 de ani din Buzău.

 

Alerta a fost dată chiar de fratele victimei, care a fost martor la scenele şocante. La câteva ore după emiterea apelului la 112, femeia şi cei doi suspecţi au fost găsiţi de oamenii legii.

Femeia de 28 de ani şi unul dintre cei doi suspecţi au avut o relaţie de câţiva ani şi au împreună doi copii, unul de cinci şi celălalt de şapte ani. Victima susţine că după mai multe scandaluri cu iubitul ei a decis să se mute din judeţul Dâmboviţa la casa părintească din localitatea Padina, judeţul Buzău.

Marți, însă, fostul iubit al femeii şi un prieten de-ai acestuia au ajuns la Buzău, cu un plan foarte bine pus la punct.

Victima a povestit cum a fost trasă de mână, iar fostul ei iubit l-ar fi ținut pe fratele ei, pentru ca celălalt bărbat să o poată băga în mașină. Tot ea mai spune că a sperat că o să treacă prin faţa poliţiei de la Pogoanele şi ar fi vrut să sară din maşină.

Localnic: „A fost un scandal aici. A luat-o o mașină și pe urmă a venit un bărbat, fostul bărbat, sot, ce a fost, a ridicat-o, a bătut-o, nu știu ce ar fi făcut acolo. Nu mi se pare normal, mai sunt persoane care se cred șefi.”

Localnic: „A băgat-o cu forța în mașină și a luat-o de aici, de la noi. Voiau s-o ducă acasă, acolo, la el, la Târgoviște sau, mă rog, unde stau ei.”

Fratele femeii a sunat de urgenţă la numărul 112, iar poliţiştii din trei judeţe au instituit filtre. În cele din urmă, au descoperit maşina la Mizil.

Ane Marie Vrapciu, IPJ Buzău: „Polițiștii din Prahova au identificat și oprit mașina pe raza orașului Mizil. Tânăra se afla în autoturism.”

Soțul femeii, în vârstă de 33 de ani, angajat la Consiliul Județean Dâmbovița, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Amicul lui, de 38 de ani, care lucrează la Primăria Voineasa, a fost plasat în arest la domiciliu. Acuzațiile aduse indivizilor sunt de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal.

Victima susţine că nu este pentru prima dată când este sechestrată. La un moment dat, conform spuselor victimei, ea ar fi fost sechestrată în casă timp de 13 zile, când a mai plecat să-și vadă copiii.


VIDEO PROTVPLUS.RO