Secretul unui model de 56 de ani: „Multe femei spun că se simt invizibile”. GALERIE FOTO


Ultimul update: Luni 06 Mai 2019 09:43
Data publicarii: Luni 06 Mai 2019 09:25
Categorie: Stiri Diverse
Secretul unui model de 56 de ani „Multe femei spun că se simt invizibile”

Un model australian încearcă să le ofere femeilor un exemplu, prin stilul său de viață sănătos.

 

Mel Brady, în vârstă de 56 de ani, care se află de mai bine de 30 de ani în industria modei, a dat câteva sfaturi pentru femeile de toate vârstele.

Modelul le sfătuiește pe tinerele de 20 de ani să nu își compare aspectul fizic, ci să îl accepte. „Fiecare fiziologie este diferită, deci consider că înțelegerea propriului corp este esențială în contextul alimentației. Unele femei pot mânca oricât, în timp ce altele pot acumula cu ușurință kilograme în plus”, a sps Mel.

Modelul spune că vârsta de 20 de ani este „perioada perfectă pentru a investiga, pentru a consulta un dietetician și pentru a-ți înțelege corpul”.

În jurul vârstei de 30 de ani, femeile tind să nu se mai prioritizeze, spune modelul. „Este destul de ușor să apară obiceiurile alimentare nocive. Încearcă să te îngrijești și să nu îți fie frică să ceri ajutor”, potrivit Daily Mail. 

Mel spune că la vârsta de 40 de ani, femeile ar trebui să își facă ordine în dulap. „Lasă la o parte lucrurile de care ai fost legat timp de decenii. Astfel de lucruri nu pot decât să ocupe spațiu, atât fizic, cât și emoțional”.

În cazul femeilor de 50 de ani, să te concentrezi pe inperfecțiuni este inutil. Modelul spune că „multe femei spun că se simt invizibile, după ce împlinesc 50 de ani. Cred că ar trebui să fie doar o eliberare”.

 

O pisică a ”defilat” pe catwalk, la o prezentare Dior. Ce a făcut cu rochia unui model
Fotografiile unui model de pe Instagram au stârnit reacții neașteptate. Cum a pozat
Cum a apărut un model musulman pe coperta unei reviste pentru bărbaţi
FULLSCREEN
Secretul unui model de 56 de ani: „Multe femei spun că se simt invizibile”. GALERIE FOTO
  • /

Sursa: Daily Mail

Tags: model, secret, dieta, varsta,

VIDEO PROTVPLUS.RO