Secretele Palatului Buckingham dezvăluite de angajați. Regina are la dispoziție un bancomat

Dată publicare: 15-09-2019 13:50
Dată actualizare: 15-09-2019 14:23


Palatul Buckingham - 1

Secretele Palatului Buckingham sunt dezvăluite într-un documentar al postului de televiziune Channel 5, care va fi difuzat începând cu data de 25 septembrie, scrie Daily Mirror.

Potrivit sursei citate, noul documentar, intitulat “Secretele palatelor regale”, dezvăluie că un bancomat a fost instalat în Buckingham Palace, deși este cunoscut faptul că regina Elisabeta a II-a nu are niciodată bani la ea.

Aparatul este operat de Coutts, o bancă ce oferă servicii de top clienților foarte bogați.

Fostul purtător de cuvânt al reginei, Dickie Arbiter, a povestit că în Palatul Buckingham, care are 775 de încăperi, dintre care 52 sunt dormitoare, există și o piscină, pe care angajații au voie să o folosească.

Angajații au la dispoziție, de asemenea, un oficiu poștal, precum și un bloc operator, unde pot fi efectuate intervenții chirurgicale de urgență.

Următoarele trei episoade ale seriei “Secretele palatelor regale“ sunt despre Castelul Windsor, Castelul Balmoral și Clarence House.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO