Relaxare în ultima zi a festivalului Awake. 40.000 de oameni s-au distrat la Târgu Mureş

Dată publicare: 19-08-2019 07:29
Dată actualizare: 19-08-2019 09:14


Ultima zi a festivalului Awake de la Târgu Mureş a fost pentru relaxare. Participanţii s-au bucurat de coveruri ale unor piese pop şi rock în maniera simfonică sau au citit la umbra arborilor seculari.

În ciuda vremii capricioase, în cele 4 zile de festival, evenimentul a adunat aproape 40.000 de persoane.

În grădina castelului Teleki din Gornești au răsunat hituri rock internaţionale, interpretate de artiştii filarmonicii de stat din Târgu Mureş.

Cei care au profitat de ultimele ore ale evenimentului au participat la cât mai multe activităţi.

Participant: "Am venit să ne distrăm , este pentru prima oară pentru mine, prietenii mi-au zis că este un festival frumos şi de ce să nu vin".

Şi dacă nu au dansat în fata scenei, participanţii s-au amuzat copios la spectacole de improvizaţie ori s-au relaxat în hamace.

Participant: "M-a plăcut foarte mult la castel şi la Redsky şi activităţile care s-au organizat aici".

Laura Coroianu, director festival: "Acest festival este un concept hibrid în care se îmbină muzica, ideile şi artele, de aceea a trebuit să alegem această locaţie spectaculoasă, domeniul Teleki."

Festivalul Awake, eveniment conceput pentru a ajuta la renovarea castelului familiei Teleki, a adunat în cele patru zile aproape 40.000 de participanţi.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO