Polițist din Moldova, bătut de șeful său pentru că a pierdut un lot de țigări care trebuia să ajungă ilegal în România

Ultima actualizare: 22-06-2022 13:16
Polițist din Moldova, bătut de șeful său pentru că a pierdut un lot de țigări care trebuia să ajungă ilegal în România
Shutterstock

Un polițist din Republica Moldova a fost bătut de un superior de-al său pentru că a pierdut un lot de 10.000 de pachete de țigări care trebuia să ajungă ilegal în România, dezvăluie un fost deputat.

 

Un ofițer de investigații de la Direcția Vest a Poliției de Frontieră din Republica Moldova ”a fost bătut măr” pentru că a pierdut undeva pe malul Prutului un lot de 10.000 de pachete de țigări de contrabandă, în valoare de 10.000 de euro, care urma să ajungă ilegal în România, scrie Unimedia, care îl citează pe fostul deputat Chiril Moțpan.

Forțele Navale ale țării noastre monitorizează perimetrul de unde se extrag gazele românești din Marea Neagră

Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii mai, în zona raioanelor Hâncești și Nisporeni, unde un polițist de frontieră a fost pus de șefii săi să ascundă un lot de țigări de contrabandă Colts, produse la o fabrică din Orhei.

Țigările ascunse de polițist au fost găsite și luate de niște localnici

Țigările în valoare de 10.000 de euro pe piața neagră urmau să fie trecute noaptea peste Prut, în România, dar au fost luate între timp de niște localnici, care le-au găsit în locul unde le ascunsese polițistul.

Un șef de la Finanțe Iași câștigă an de an sume impresionante din pariuri sportive. În 2021, i-au intrat 45.000 de euro

Rezultatul: polițistul a fost bătut de un șef mare pentru misiunea neîndeplinită, scrie sursa citată.

Poliția din Frontieră din Republica Moldova a anunțat că a dispus o anchetă și ”condamnă actele de aplicare a forței fizice în rândul angajaților”.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO