O vloggeriță care susținea că s-a vindecat de cancer cu o dietă vegană a murit


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 22 Februarie 2018 16:42
Categorie: Stiri Diverse
Mari Lopez

O vloggeriță vegană cu sute de fani pe Youtube a murit după ce a ținut o dietă, despre care spunea că poate să vindece cancerul.

Mari Lopez avea un canal de Youtube, unde își prezenta dietele inventate de ea, dar recomanda și diverse plante, despre care spunea că au ajutat-o să se vindece de cancer, scrie DailyMail.

Femeia se declara împotriva tratamentelor tradiționale și le povestea urmăritorilor săi că în anul 2015 a fost diagnosticată cu cancer la sân, dar s-a vindecat printr-o „dietă miraculoasă”. Atfel, vloggerița a consumat un suc de plante, timp de 90 de zile. 

Vloggerița a vorbit îndelung despre dieta sa „miraculoasă”, care i-ar fi schimbat viața. Aceasta a susținut că după patru luni după ce a renunțat la alimentele de origine animală, ar fi observat că se vindecă de cancer, dar și de „lesbianism”.

Nepota sa, Liz, a mărturisit că mătușa sa a fost răpusă de boala care i s-a răspândit în corp. Liz a povestit că metodele tradiționale nu s-au dovedit eficiente, după ce ședințele de chimioterapie și radioterapie au eșuat.

Cu toate acestea, nepoata vloggeriței continuă să creadă cu strictețe în dieta inventată de mătușa sa și susține că mama acesteia se face responsabilă de moartea ei, întrucât ar fi obligat-o să consume carne.

„Mătușa mea a fost inconsecventă în dietă. Ea nu a continuat dieta cu sucuri după ce a fost diagnosticată a doua oară, ea a ales radiațiile și chimioterapia”, a declarat tânăra.

 

 

 

 

 

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO