O tânără din Rusia riscă 6 ani de închisoare pentru că s-a fotografiat goală lângă un copac

Ultima actualizare: 09-05-2022 18:06
Alina Fazleeva bali
Instagram

O tânără din Rusia, cunocut influencer, riscă șase ani de închisoare și o amendă de aproape 100.000 de dolari după ce a pozat goală în fața unui copac sacru din Bali.

Arborele este situat la Templul Babakan din Tabanan, pe insula turistică indoneziană Bali și este considerat sacru de localnici, având o vârstă de aproximativ 700 de ani.

Alina Fazleeva a publicat imaginile pe Instagram și imediat s-a produs un val de indignare. Imaginile au atras atenția antreprenorului balinez, Niluh Djelantik, care a cerut autorităților locale să intervină, conform 7news.com.au

Acum, autoritățile spun că tânăra riscă până la șase ani de închisoare dacă va fi urmărită penal conform legilor locale privind pornografia.

În urma reacției publice, Alina Fazleeva a șters imaginile și a postat un videoclip în care a cerut scuze și în care apărea complet îmbrăcată, rugându-se la baza copacului sacru.

Ea le-a transmis localnicilor că nu a vrut să îi jignească cu gestul său. Ea a precizat că a mers direct la poliție.

Nu este prima influență care ajunge să aibă probleme ignorând standardele locale în timpul vacanței în Bali.

Anul trecut, Alesya Kafelnikova, în vârstă de 22 de ani, a fost criticată după ce a postat o fotografie cu ea goală intinsă pe un elefant în Bali.

Imaginea a fost criticată de autoritățile balineze, care au spus că „nu respectă normele pe care le promovăm”.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO