Trăiau ca în „Cartea Junglei”. Povestea celor doi copii abandonaţi într-un camping părăsit


Ultimul update: Miercuri 25 Septembrie 2019 13:49
Data publicarii: Miercuri 25 Septembrie 2019 12:43
Categorie: Stiri Diverse
copii

Doi copii, de doi și respectiv trei ani, au fost salvați dintr-un camping părăsit din Ucraina, după ce părinții lor i-au abandonat.

Potrivit autorităților, părinții au declarat că au lăsat copiii acolo pentru „a scăpa de ei și a se odihni”, informează Mirror.

În tot acest timp, copiii au fost îngrijiți de un bărbat fără adăpost.

„Un cuplu de tineri a venit să mă roage să am grijă de copiii lor. Cei mici erau complet dezbrăcați și desculți. Părinții lor mi-au zis că se duc să cumpere niște mâncare și se întorc în 20 de minute, după care au plecat și nu s-au mai întors”, a povestit bărbatul.

În următoarea săptămână, el a mai povestit cum a împărțit mâncarea cu băieții și i-a îngrijit pentru a nu se răni.

Într-o zi, o femeie i-a observat pe copii și a alertat poliția.


„Am fost îngrozită să văd băieții stând pe niște pături. Erau dezbrăcați și murdari. Am sunat imediat la poliție”, a povestit femeia.

La scurt timp după apel, polițiștii însoțiți de o ambulanță au ajuns în locul unde se aflau copiii. În timp ce bărbatul care i-a îngrijit pe copii era interogat, paramedicii i-au controlat pe cei doi frați și le-au oferit haine. S-a descoperit că băieții sufereau de mai multe infecții și de malnutriție.

„Băieții trăiau ca în „Cartea Junglei”. Nu purtau haine și le era foame constant, căutând mâncare pe o plajă din zonă. Sunt slăbiți și abia mai pot merge. Ei își cunosc numele și vârstele. De asemenea, ei nu întreabă de părinții lor”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Autoritățile au demarat o anchetă, iar părinții pot sta cinci ani în închisoare dacă sunt găsiți vinovați. Cei doi frați au fost lăsați la un orfelinat, până are loc procesul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO