Descoperirea făcută despre un cățel abandonat pentru că nu se mai oprea din crescut


Ultimul update: Miercuri 13 Martie 2019 14:17
Data publicarii: Miercuri 13 Martie 2019 09:49
Categorie: Stiri Diverse
Câinele Yuki

Situație mai puțin obișnuită la un adăpost de animale din Florida. Un pui de doar 8 luni a fost abandonat aici pentru că stăpânul său fusese diagnosticat cu o tumoră, iar animalul devenise prea mare și era prea greu de îngrijit.

Angajații adăpostului au descoperit cu stupoare că nu aveau de-a face cu un câine, așa cum au crezut inițial, ci cu un lup cenușiu. Potrivit unui specialist, animalul era 87,5% lup cenușiu, 8,6% husky siberian și 3,9% ciobănesc german.

VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARATĂ YUKI

Animalul, pe nume Yuki, a fost abandonat în 2008 și ar fi urmat să fie eutanasiat, însă i s-a mai acordat o nouă șansă la Sanctuarul Lupilor din Naples, Florida. Recent, pozele sale au devenit virale datorită dimensiunilor sale neobișnuite., relatează Fox News.

Brittany Allen, voluntara care s-a ocupat de lup, a declarat că animalul nu este chiar atât de mare pe cât pare în fotografii, însă, cu siguranță, fotografiile nu sunt modificate. Brittany a mai adăugat că Yuki nu va fi oferit pentru adopție.

„Am 12 ani deja, dar voi rămâne alături de haita mea din sanctuar pentru restul zilelor care mi-au mai rămas”, au răspuns reprezentanții sanctuarului în numele animalului. Aceștia au mai adăugat că, în schimb, Yuki primește donații.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Au salvat un câine din râul îngheţat. Ce au descoperit apoi despre animal i-a înspăimântat
Copil atacat de un lup
FULLSCREEN
Descoperirea făcută despre un cățel abandonat pentru că nu se mai oprea din crescut
  • /

Sursa: Fox News

VIDEO PROTVPLUS.RO