Motivul pentru care se va închide restaurantul unde se prepară 900 de porții de supă cu taieței zilnic


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 30 Iulie 2018 08:46
Categorie: Stiri Diverse

Dispare o tradiție din patrimoniul culinar al Hong Kong-ului.

Unul dintre ultimele restaurante unde aluatul pentru tăieței se frăgezește cu ajutorul unor tulpini uriașe de bambus pune lacăt la ușă luna viitoare.

Cel care deține localul și ajutoarele lui preparau cam 900 de porții de supă zilnic. Niciodată nu au folosit tăieței fabricați industrial.

Au pregătit totul într-o bucătărioară de 9 metri pătrați, unde se află și instrumentul principal, tulpină de bambus lungă de vreo doi metri.

Mai toți clienții spun că nu există tăieței mai buni decât cei de casă, preparați în acest fel. Numai că, acum cei care folosesc metoda străveche au îmbătrânit și nimeni nu este dispus să ducă mai departe tradiția.

 

Ce trebuie să știi despre rubarbă înainte de a o folosi în bucătărie
Românii, tot mai atrași de fructele de mare. Cantitatea de creveți s-a dublat în ultimii ani
Afacerea de succes deschisă de un coreean la noi în țară. ”România este foarte bine”
VIDEO PROTVPLUS.RO