Un bărbat oferă 50.000 de dolari recompensă celui care rezolvă un caz neobișnuit


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 29 Iulie 2018 16:26
Categorie: Stiri Diverse
recompensa

Fiul unui miliardar britanic oferă o recompensă de 50.000 de dolari celui care va stabili circumstanțele în care a murit tatăl său.

Philip Chandler, proprietarul unei case de pariuri și al stadionului de curse de câini Walthamstow, a fost găsit fără viață în locuința sa din Mexic. Trupul neînsuflețit al miliardarului a fost găsit în piscină, în 2016.

Doi ani mai târziu, fiul său a împânzit orașul cu afișe prin care anunță că va oferi o recompensă generoasă celui care va elucida misterul morții tatălui său.

"Există multe întrebări fără răspuns legate de moartea tatălui meu", a declarat Philip Chandler Jr. "Îmi fac griji pentru ce i s-a întâmplat cu adevărat. Ca majoritatea părinților și fiilor, am avut problemele noastre, dar ne-am înțeles foarte bine în anii dinaintea morții lui. "

Anterior, Chandler Jr., agent imobiliar, a publicat anunțuri în presa mexicană și a angajat anchetatori privați, neavând încredere în instituțiile statului.

Inițial i s-a spus că tatăl său a suferit un atac de cord în timp ce era în piscină și că în sângele lui era alcool. Dar, apoi, teoriile s-au schimbat. "Aparent, el era lovit la cap. Mi s-au spus lucruri diferite ", a spus el.

Poliția a declarat că nu există circumstanțe suspecte, iar cauza oficială a morții, înregistrată ca accidentală, a fost dată ca fiind înec, nu un atac de cord.

Afișele din Manzanillo anunță "50.000 de dolari americani recompensă pentru elucidarea unui ca de moartea suspectă". "Domnul Philip Chandler a fost găsit mort în piscina din locuința sa din La Punta Manzanillo pe data de 18/7/16. Oricine are informații care conduc la condamnarea unei persoane sau a unor persoane responsabile va primi recompensa de mai sus sau mai mult."

Stadionul a fost vândut în anul următor unei firme de proprietăți pentru un zvon de 22 de milioane de lire sterline, pe fondul unei reacții la adresa localnicilor care au făcut campanie pentru ca aceasta să fie salvată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Guardian

Un miliardar chinez a murit în sudul Franţei. Gestul banal care i-a adus moartea
Un miliardar american cere ca statul California să fie divizat în 3. ”Absolut ridicol”
VIDEO PROTVPLUS.RO