Mii de localnici din China, în căutări pe munți, după ce au auzit sunete de dragon. Ce au descoperit este uluitor. VIDEO

Dată publicare: 03-07-2020 20:38
Dată actualizare: 04-07-2020 10:27


china

Mii de localnici din China s-au adunat pentru a căuta ceva ce credeau că este o „creatură misterioasă”, după ce au auzit zgomote puternice, care erau asemănătoare unui „un mormăit de dragon”.

În filmulețul care îi surprinde pe localnici căutând în vârful muntelui în Xiushui din provincia Guizhou, se pot auzi sunetele scoase de „creatura mistică”, transmite Daily Mail.

Oficialii locali au fost nevoiți chiar să apeleze la blocaje rutiere, pentru a opri oamenii care continuau să se adune, timp în care o echipă de experți a fost trimisă pentru a investiga sunetul ciudat.

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare din China, după ce unii utilizatori au afirmat că sunetul a provenit de la un dragon, în timp ce alții au susținut că este un urlet al unui tigru.

În urma unor cercetări, specialiștii au descoperit că sunetul provenea, de fapt, de la o pasăre, având aproximativ dimensiunile unei vrăbii, cu un tril foarte puternic.

Concluziile acestora au fost completate de unii localnici care au descoperit păsările în timp ce produceau acele sunete.

Sursa: Bianca Chirila


VIDEO PROTVPLUS.RO