Mesaje și felicitări de Sfânta Maria pentru cei dragi. Milioane de români se serbează

Ultima actualizare: 15-08-2020 07:20

MESAJE SFÂNTA MARIA. Cele mai inspirate MESAJE ŞI URĂRI DE SFÂNTA MARIA pentru cei dragi. Sâmbătă, 15 august 2020, peste 2,2 milioane de români îşi serbează ziua numelui.

În România, cele mai multe persoane sărbătorite de SFÂNTA MARIA - 1,8 milioane - sunt femei. Deşi ziua de 15 august este cea în care este comemorată adormirea Fecioarei Maria, românii o serbează şi le trimit celor din familie şi apropiaţilor MESAJE ŞI URĂRI DE SFÂNTA MARIA.

SFÂNTA MARIA, ADORMIREA MAICII DOMNULUI, cunoscută popular ca Sfânta Marie Mare, este una dintre cele mai mari sărbători creştine din an. Nu se ştie cu exactitate nici anul, nici ziua când “a adormit Sfânta Fecioară Maria”. În popor se spune că este ziua care desparte lunile călduroase de cele reci.

MESAJE SFÂNTA MARIA. Iată care sunt cele mai inspirate MESAJE ŞI FELICITĂRI DE SFÂNTA MARIA pe care le poţi trimite celor dragi:

 

- În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţă plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

- Fie că Sf. Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească, să-ţi călăuzească paşii şi să-ţi lumineze calea!

- De Sfânta Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulţi ani!

- Astăzi e ziua ta, o zi frumoasă pentru tine. La mulţi ani, Maria!

- Fie că Sfânta Fecioară Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească, să-ţi călăuzească paşii şi să-ţi lumineze calea!

- Fie ca lumina Sfintei Marii să ne ţine mereu aprinsă calea dragostei! Te iubesc, femeie simplă cu nume sfânt!

- Cu ocazia zilei de Sfânta Maria, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

- Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur că Fecioara Maria, al cărui numei îl porţi, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră şi necondiţionată.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO