Apel Netflix. Efectul neașteptat al documentarului despre viața criminalului Ted Bundy

Ultima actualizare: 30-01-2019 17:49
Ted Bundy
Getty

Netflix transmite un semnal de alarmă cu privire la documentarul despre criminalul în serie Ted Bundy.

După difuzarea acestuia au apărut discuții cu privire la aspectul acestuia, numeroși internauți lăudându-l pentru fizicul său, gigantul fiind nevoit să transmită un mesaj pe Twitter în care roagă abonații să nu îl mai considere pe Ted Bundy un bărbat frumos, pentru că este un criminal.

”Am văzut o mulțime de mesaje despre Ted Bundy, cum că ar fi un bărbat frumos, dar am dori să reamintim tuturor că sunt mii de oameni frumoși, dar care nu sunt criminali în serie condamnați”, a transmis Netflix.

Numeroși internauți au publicat online mesaje în care susțin că Ted Bundy este un bărbat fermecător. De altfel, acesta a fost adesea descris ca un cameleon, schimbându-și adesea aspectul pentru a evita să fie prins.

Acesta deconectare de la realitate mă sperie, voi avea nevoie de ajutor”, a fost mesajul unei admiratoare.

Chiar trebuia să spuneți asta”, a fost un alt mesaj apărut după postarea celor de la Netflix.

Mă îngrijorează că voi chiar trebuie să faceți aceste menționări”, a fost un alt răspuns la postarea celor de la Netflix.

Ted Bundy a recunoscut că a ucis foarte multe femei și a fost condamnat la moarte pentru uciderea a două femei și a unei fete de 12 ani.

El a fost executat în Florida la vârsta de 42 de ani, pe 24 ianuarie 1989.

Această intervenție a celor de la Netflix este a doua în ultimele luni. La începutul lunii ianuarie, actorul Penn Badgley a declarat că a fost șocat că fanii serialului ”You” sunt îndrăgostiți de personajul pe care el îl joacă, un criminal în serie care ucide pe oricine îi stă în cale.

Eu personal am fost tulburat. Am înțeles apelul lor, dar am fost tulburat și asta pentru că producătorii serialului au spus că sunt potrivit pentru acel rol”, a transmis Badgly pe Twitter.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO