Iubirea interzisă între o adolescentă și verișorul ei s-a terminat tragic: 3 morți într-un accident

Ultima actualizare: 27-08-2020 22:35
Iubirea interzisă între o adolescentă și verișorul ei s-a terminat tragic: 3 morți într-un accident
Twitter/112 Comunidad Madrid

Doi tineri și o minoră au avut parte de un sfârșit tragic, după ce în familia lor s-a produs o ruptură din cauza unei iubiri interzise între o adolescentă de 12 ani și verișorul acesteia, scrie Daily Star.

Potrivit sursei citate, tragedia s-a produs, la începutul săptămânii, pe o șosea de lângă Madrid, Spania, când două mașini s-au ciocnit, iar cea în care se aflau o tânără, cumnatul ei și două minore s-a izbit violent de un copac și un stâlp de electricitate.

Imagini de la locul tragediei în galeria foto

Se pare că mașina în care se aflau cele patru persoane era urmărită de un alt autovehicul, în care erau doi bărbați, după ce tânăra ar fi luat cele două minore și ar fi fugit.

Cele două autovehicule s-au ciocnit, iar mașina cu patru ocupanți a fost proiectată într-un stâlp și apoi s-a izbit violent de un copac, accidentul soldându-se cu trei morți: tânăra, cumnatul acesteia și una dintre minore.

Cealaltă minoră, o fată de 12 ani, a fost scoasă de pompieri din fiarele contorsionate ale mașinii și transportată, cu multiple fracturi, la spital.

 

 

Cea de-a doua mașină a fost găsită răsturnată, la câțiva zeci de metri. Cei doi ocupanți ai acesteia au fugit, iar Poliția îi caută.

Daily Star scrie că tragedia s-a produs din cauza unei povești de dragoste din comunitatea gypsy.

Anchetatorii cred că dragostea dintre o adolescentă de 12 ani și verișorul acesteia a creat un conflict în familie, iar femeia ar fi fugit cu cele două minore.

Potrivit El Mondo, ipoteza luată în calcul este o dispută în familie, iar cazul este tratat ca omucidere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO