Horoscop de Buna Vestire. Ce aduce Luna Plină în Balanță și Eclipsa de Lună pentru zodii

horoscop luna plina
Shutterstock

Prima eclipsă a anului 2024 se formează în zodia Balanță și dinamizează axa relațiilor. Se reiau discuții, situații din toamna trecută și este posibil să iasă la suprafață nemulțumiri, care acum au un deznodământ.

Suntem puși față în față cu niște lecții și tipare relaționale pe care le tot repetăm. Cei care nu vor face o schimbare de bună voie, se vor trezi că Universul va folosi instrumentele sale, eclipsele, pentru a corecta o direcție. Au loc răsturnări de situație, evenimente neprevăzute, încheieri de etape, încheieri de relații sau parteneriate profesionale.

Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună din 25 martie pot pune capăt unor relații, care funcționează defectuos. Nodul Sud (karma) se află în zodia Balanță și fenomenul astral atrage atenția asupra faptului că este momentul să lăsăm în urmă ceva ce nu ne mai ajută în evoluție.

Pentru că se încheie un ciclu, la Lună Plină din 25 martie avem ocazia să îmbunățim un sector de viață, care a adus multe frământări, nemulțumiri și frustrări, pentru a pregăti o altă etapă de viață.

Nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, dar și cei care au ascendent în aceste zodii, pot avea parte de evenimente importante sau cu impact.

Citește și
Xi Jinping a făcut cea mai mare restructurare a armatei chineze din ultimul deceniu. Strategia din spatele deciziei sale

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună dinamizează sectorul parteneriatelor și asocierilor profesionale, relațiilor și căsătoriei. Se încheie o etapă, se finalizează un proiect, iar nativii ajung la niște concluzii. Nu sunt excluse surprize neașteptate și răsturnări de situație într-o relație.

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună dinamizează sectorul muncii și sănătății, unde este posibil să aibă loc încheieri de etape, finalizarea unui proiect, începerea unei activități pe cont propriu. Totodată, pot să apară răsturnări de situație, să iasă la suprafață niște nemulțumiri, care să ducă la evenimente neprevăzute.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună dinamizează sectorul iubirii, romantismului, copiilor și creativității. Apar surprize în relațiile sentimentale: ori se încheie o etapă și se trece la alt nivel și are loc o transformare profundă, ori fiecare merge pe drumul lui.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună activează sectorul familiei, casei, relațiile cu părinții, patrimoniului și bazelor emoționale. Nativii Rac se pot aștepta la evenimente imprevizibile în familie sau care au legătură cu casa și spațiul de locuit, privind o tranzacție imobiliară. Pentru că sunt guvernați de Lună, nativii ar putea avea parte de trăiri emoționale puternice.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună dinamizează sectorul asociat informațiilor, comunicării, opiniilor, interacționării și învățării. Posibil nativii să aibă parte de vești surpriză, neașteptate, care să le dea peste cap niște demersuri. Au loc răsturnări de situație și evenimente imprevizibile, care pot schimba o direcție.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună dinamizează sectorul banilor pe care nativii îi câștigă din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Se pot încheia contracte sau se culeg roadele unor demersuri privind încheierea unei colaborări. Au loc răsturnări de situație și evenimente neprevăzute în planul financiar.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună activează casa identității și fenomenul astral anunță evenimente neașteptate, răsturnări de situație și surprize, care pot să apară în planurile nativilor.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună se formează pe casa subconștientului, izolării, introspecției, spiritualității și trecutului. Au loc evenimente surpriză și răsturnări de situație în planul sentimental, dar și privind creativitatea într-un proiect profesional. Pentru că Luna este guvernatoarea casei sistemului de valori și principii, Scorpionii vor căuta să afle niște răspunsuri, să se reechilibreze și vor vedea viața dintr-o altă perspectivă în ce privesc credințele și convingerile personale.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună dinamizează sectorul proiectelor profesionale pe termen lung, viața socială și relațiilor cu prietenii, unde nu este exclus să apară unele răsturnări de situație și evenimente neașteptate, care să încheie o relație de prietenie sau un proiect.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună dinamizează sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Apar surprize, răsturnări de situație, evenimente neprevăzute la nivelul conducerii. De asemenea, nativii Capricorn pot să înregistreze un succes sau să li se propună o funcție.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună dinamizează sectorul asociat sistemului educațional, dezvoltării personale, perfecționării profesionale, călătoriilor, străinătății, dar și sistemul de valori și credințe. Au loc evenimente neprevăzute, răsturnări de situație, conștientizări și nativii pot să vadă dintr-o altă perspectivă viața, mai ales dacă le afectează situația financiară sau administrarea unor sume de bani.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună dinamizează sectorul banilor la comun cu partenerul, banii proveniți din alte surse decât salariul, dar și moștenirile, un credit, taxele sau un impozit. Posibil să apară evenimente neașteptate într-un demers financiar, răsturnări de situație privind încasarea unor sume de bani.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
Citește și...
Un medic depresiv a încercat să își ucidă soția și cei doi copii mici. A plonjat cu Tesla în prăpastie, după un gând sinistru
Un medic depresiv a încercat să își ucidă soția și cei doi copii mici. A plonjat cu Tesla în prăpastie, după un gând sinistru

Un medic din SUA este anchetat după ce a plonjat cu mașina în care se afla familia sa într-o prăpastie, încercând să își ucidă soția și cei doi copii.

Procesiuni impresionante în orașele din țară. Mii de credincioși au fost prezenți. „Emoționant”
Procesiuni impresionante în orașele din țară. Mii de credincioși au fost prezenți. „Emoționant”

Așadar, duminică este sărbătoare mare, sunt Floriil. Iar în ajunul „Intrării Domnului în Ierusalim", în toată țara au fost organizate procesiuni la care au participat mii de oameni.

 

Românii cu nume de flori și-au cinstit prietenii. Cluburile și terasele din Centrul Vechi au fost pline. „O viață avem”
Românii cu nume de flori și-au cinstit prietenii. Cluburile și terasele din Centrul Vechi au fost pline. „O viață avem”

Duminică îi sărbătorim pe cei aproape 1,8 milioane de români cu nume de flori. Unii au început mult mai devreme petrecerile, iar cluburile și terasele din Centrul Vechi au fost pline.  

Recomandări
Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”
Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”

După opt secole de totalitarism, poporul rus “are supunerea interiorizată în genele sale istorice”, și e gata să își activeze oricând “instinctul de invadare”, pentru că “este învățat să cucerească lumea”.

Rusia se dezlănțuie pe frontul din Ucraina, după ajutorul militar anunțat de SUA. Un atac masiv a fost ordonat de Kremlin
Rusia se dezlănțuie pe frontul din Ucraina, după ajutorul militar anunțat de SUA. Un atac masiv a fost ordonat de Kremlin

Forţele de apărare ucrainene au respins, sâmbătă, 59 de atacuri inamice în cinci sectoare ale liniei de front, cele mai multe dintre ele pe ruta Avdiivka.

Oamenii au rămas izolați după surparea străzii din Cluj-Napoca. Nu pot ajunge la ei nici ambulanțele
Oamenii au rămas izolați după surparea străzii din Cluj-Napoca. Nu pot ajunge la ei nici ambulanțele

Autoritățile fac cercetări la Cluj-Napoca, unde o bucată dintr-o stradă s-a surpat. O expertiză va arăta ce lucrări sunt necesare. Între timp, traficul este oprit în zonă și sunt luate în calcul rute alternative.