Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat copilul unui primar din Iași. Petrecere la castel, cu meniu de fițe FOTO

Ultima actualizare: 28-09-2021 11:18
Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat copilul unui primar din Iași. Petrecere la castel, cu meniu de fițe
Bună Ziua Iași

Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat cel de-al treilea copil al primarului PSD din comuna ieșeană Butea, Anton Anti. Petrecerea a avut loc la castelul din Miclăușeni, iar din meniu nu au lipsit vânatul, somonul sau tortul cu mascarpone.

 

Soții Gabriela Firea și Florentin Pandele au fost atracția zilei la botezul celui de-al treilea copil al primarului PSD din comuna Butea, Anton Anti, scrie Bună Ziua, Iași.

Fosta primăriță a Bucureștiului, actuala senatoare, alături de soțul ei, primar al orașului Voluntari, au adunat sâmbătă zeci de curioși la biserica catolică din Butea, unde a avut slujba de botez.

Petrecerea s-a mutat apoi la Castelul Sturza din Miclăușeni, unde oaspeții au avut parte de un meniu de fițe. Fiecare invitat a avut un platou pe care se afla pepene galben cu prosciutto, pastramă de cerb, salam de cerb și mistreț, terină de cheddar cu fistic, pară umplută cu cremă fină de brânză și somon afumat și un coșuleț cu rucola și surimi.

A urmat o gustare caldă, alcătuită din fileu de șalău cu busuioc roșu, orez sălbatic cu unt și parmezan și vinaigrette din busuioc verde. Felul principal a fost format din: aripioare de purcel și salată de rucola cu roșii cherry și parmezan.

La desert, invitații au fost răsfățați cu prăjituri cu lămâie, prăjituri cu foi caramel și tort cu cremă mascarpone și fructe de pădure. Petrecerea a ținut până aproape de miezul nopții.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO