Fostul soldat care a vrut bicepși de 60 cm și s-a injectat singur riscă să-și piardă brațele


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Sambata 09 Decembrie 2017 13:20
Categorie: Stiri Diverse
Kirill

Fostul soldat rus Kirill Tereshin, în vârstă de 21 de ani, care s-a injectat singur cu o substanță periculoasă ca să atingă circumferința de 60 de centimetri la bicepși, riscă să-și piardă brațele.

 

Medicii i-au spus că, cel mai probabil, brațele lui vor fi amputate din cauza efectului devastator pe care îl are substanța cu care Kirill, poreclit și Popeye Marinarul, și-a înjectează singur. Bicepșii lui au deja o culoare roșie vișinie, iar analizele medicale sunt extrem de proaste, relatează Daily Mirror.

S-a injectat cu o substanță controversată pentru a avea bicepși de 60 de cm și, în ciuda veștilor primite de la medici, tânărul a spus că nu are de gând să se oprească.

Kirill Tereshin, din Pyatigorsk, Rusia, a ajuns să aibă bicepși de 60 de cm după ce s-a injectat cu Synthol, o substanță controversată.

Tânărul a mărturisit că s-a injectat cu mai mulți litri din substanța respectivă. ”Pentru bicepși de asemenea dimensiuni, trebuie să te injectezi mai mulți cu litri în brațe. După ce am facut-o, am avut febră, simțeam că mor în pat, însă până la urmă a fost ok”, a relatat el pe rețelele de socializare.
 

Sursa: Pro TV

Un culturist s-a îmbrăcat ca o balerină pentru a fi alături de fiica sa
VIDEO PROTVPLUS.RO