Fiica dispărută a unui cuplu a fost găsită în viață după 40 de ani de la uciderea părinților

Ultima actualizare: 09-06-2022 22:39
holly
youtube.com

Fiica dispărută a unui cuplu din Texas a fost găsită în viață după 40 de ani de la moartea părinților.

Părinții acesteia au fost uciși și abandonați într-o pădure acum de 40 de ani.

Holly Marie Clouse era un copil atunci când părinții ei, Harold Dean Clouse și Tina Gail Clouse, au dispărut la sfârșitul anilor '80, când s-au mutat din Florida în Texas.

Harold, în vârstă de 21 de ani, și Tina, 17 ani, au fost găsiți morți într-o zonă împădurită din Houston, pe 12 ianuarie 1981. Identitățile lor au rămas necunoscute până anul trecut când testele ADN au conectat cuplul cu membrii familiilor din Kentucky.

Fiica acestora, Holly, nu a fost găsită alături de ei, ceea ce le-a dat de înțeles anchetatorilor că ar putea fi în viață.

Detectivii au localizat-o pe Holly, mama a cinci copii, în Oklahoma, potrivit dailymail.co.uk.

Încă nu se știe ce s-a întâmplat cu ea după ce părinții ei au fost uciși, însă poliția urmează să dea mai multe detalii.

Aceasta a fost pusă în contact cu familia biologică și speră să îi întâlnească în persoană cât de curând.

Găsirea lui Holly este un dar din ceruri. M-am rugat timp de mai mult de 40 de ani pentru răspunsuri, iar Dumnezeu mi-a oferit câteva...am găsit-o pe Holly. Mulțumesc tuturor detectivilor pentru că au muncit atât de mult să o găsească pe Holly. M-am rugat pentru ei zilnic și ca să o găsească pe Holly și să fie bine. Vă mulțumesc din adâncul inimii. Vom fi mereu recunoscători”, a spus bunica ei.

Harold și Tina Clouse, căsătoriți în 1979, au dispărut la sfârșitul anilor '80 în timp ce se mutau din Florida în Texas. Mașina cuplului a fost returnată familiilor după dispariție, iar rudele tindeau să creadă că cei doi au intrat într-un cult religios și că nu vor să mai fie contactați.

Trupurile lor au fost găsite de câini două luni mai târziu. Harold a fost bătut și legat, în timp ce Tina a fost strangulată. La locul faptei nu exista nici urmă de copilă.

O artistă criminalistică a reconstituit scena, la acea vreme, după găsirea cadavrelor, însă nimeni nu a reușit să identifice perechea deoarece erau proaspăt mutați în Houston.

Trupurile lor au fost exhumate în iulie 2011 pentru a verifica dacă cei doi erau înrudiți. Însă cazul a fost pus pe pauză pentru mai mult timp, până în 2021. Atunci, doi detectivi au reușit să potrivească ADN-ul lui Harold cu unul dintre verișorii săi din Kentucky.

Investigatorii au luat legătura cu sora acestuia, care i-a întrebat dacă au găsit-o și pe Holly. Aceștia nu știau de existența ei așa că au pornit în căutare.

Ancheta asupra crimei rămâne deschisă deoarece niciun suspect nu a fost arestat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO