Fiara care dă târcoale unui orășel din Florida: "E uimitor cât de repede se mișcă"


Ultimul update: Miercuri 12 Iunie 2019 09:51
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2019 07:50
Categorie: Stiri Diverse

Atenţie la urşi! Nu este ceva ce americanii din Florida aud des, fiind obişnuiţi mai mult cu aligatorii.

Însă de câteva zile, un urs negru umblă nestingherit prin cartierele mai multor localităţi din estul statului american.

Deocamdată nimeni nu a luat nicio măsură pentru a-l prinde, dar autorităţile responsabile cu protejarea animalelor sălbatice din Florida spun că monitorizează situaţia.

Apariţia animalului nu i-a speriat deloc pe locuitorii oraşului Titusville. Asta după ce în weekend a fost văzut plimbându-se, în mijlocul zilei, prin curţile celor care locuiesc în localitatea vecină.

Localnic: E uimitor cât de repede se mişcă dintr-un loc în altul şi cât de departe a ajuns.

Altertat de lătratul câinilor, bărbatul spune că a mers în spatele casei să vadă ce se întâmplă, moment în care a dat cu ochii de cel care îi invadase proprietatea.

Localnic: Cred că era doar în treacăt. Nu avea niciun motiv să rămână.

Dan Billow, corespondent Wesh TV: Cei care locuiesc de ceva vreme aici spun că văd rar sau poate niciodată un urs plimbându-se prin comitatul Brevard. De fapt, e foarte posibil ca ei să vadă mai multe păsări emu pe aici decât urşi.

Cu toate astea, ursul a străbătut în doar câteva zile mai bine de 30 de kilometri, susţin locanlnicii care l-au filmat de fiecare dată când au dat nas în nas cu el.

Într-unul dintre cartiere au fost semnalate mai multe focuri de armă, însă cei care se ocupă cu protecţia animalelor sălbatice spun că pentru moment nu au informaţii clare dacă animalul a fost rănit.

În schimb, i-au avertizat pe locuitori să fie vigilenţi, pentru că lucrările care au loc în prezent pentru dezvoltarea zonei ar putea ademeni tot mai mulţi urşi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO