Femeie arestată la 93 de ani, deși n-a comis nicio infracțiune toată viața. Reacția sa

25-06-2019 22:54


Batrana arestata la 93 de ani

Josie Birds, o femeie de 93 de ani care nu a comis nicio infracțiune toată viața, a fost arestată într-o amplă operațiune a poliției din Manchester.

 

Într-un mesaj postat pe Twitter de nepoata acesteia, Pam Smith a mulțuit oamenilor legii pentru „gestul lor”, care fusese de fapt răspunsul la o ultimă dorință a bătrânei, scrie The Guardian.

„Mulțumiri poliției pentru că a „arestat-o” pe bunica Josie astăzi. Are 93 de ani și starea sa de sănătate e precară. Voia să fie arestată până nu e prea târziu. Are inima de aur și s-a bucurat că i-ați îndeplinit dorința”, a scris ea pe rețeaua de socializare.

În replică, un reprezentant al poliției a răspuns: „Mă bucur că ofițerii noștri au putut ajuta. Se pare că a beneficiat de experiența completă.”

„Nu se simte foarte bine și voia să i se întâmple cât timp mai are energia să se bucure. A fost o persoană bună toată viața și și-a dorit o experiență pe care să și-o amintească mereu”, a mai spus nepoata.

Nu este primul astfel de „incident” din Marea Britanie. În luna martie, Anne Brokenbrow, a fost arestată la 104 ani de polițiștii din Bristol.

„Am avut o zi drăguță. A fost interesant. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. Mi-au pus cătușele”, a spus ea.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: The Guardian

VIDEO PROTVPLUS.RO