Femeia care s-a căsătorit cu pisica ei, dintr-un motiv uimitor. „Copiii mei cred că mami și-a pierdut mințile” |FOTO

Ultima actualizare: 25-04-2022 14:06
Femeia care s-a căsătorit cu pisica ei, dintr-un motiv uimitor. Copiii mei cred că mami și-a pierdut mințile” |FOTO
Shutterstock

O femeie s-a căsătorit cu pisica ei, în cadrul unei ceremonii oficiale oficiate de un pastor. Deborah Hodge, în vârstă de 49 de ani, s-a căsătorit cu pisica India, în Marea Britanie, dintr-un motiv absolut uimitor.

Femeia a povestit pentru publicația britanică „The Sun” că a recurs la acest mariaj total neobișnuit, pentru a-l împiedica pe proprietarul locuinței să o evacueze, ori să o oblige să renunțe la pisica fără de care „nu poate trăi”, arată sursa citată.

Ceremonia căsătoriei cu pisica a avut loc într-un parc, iar Deborah s-a îmbrăcat în smoking pentru această ocazie. Femeia povestește că de-a lungul timpului, proprietarii au forțat-o să renunțe la doi câini Husky și la o altă pisică, și nu voia acum să rămână și fără pisica India.

„Nu pot trăi fără India. Mă face fericită cu adevărat, este atât de prietenoasă și uimitoare. Ea este cel mai important lucru din viața mea, după copiii mei” a spus ea.

Deborah și-a pierdut slujba de antrenor luna trecută și se teme că ar putea fi evacuată din casa din Sidcup, sud-estul Londrei, unde locuiește de mai mulți ani.

Deborah Hodge le transmite și viitorilor proprietari ai apartamentului unde locuiește că nu va sta niciodată separată de pisică.

La căsătoria de săptămâna trecută, oficiată într-un parc, ea a spus că a avut alături un grup de prieteni. „Ei cred că am luat-o razna, însă am petrecut însă o zi minunată. Copiii mei n-au fost de față, cred că mami și-a pierdut mințile”.

Femeia o are pe India din 2017, și pisica a revenit mereu acasă, trecând și printr-un accident în urma căruia și-a pierdut un picior.

Imagini de la căsătoria cu pisica, AICI

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO