Fără să realizeze, o adolescentă şi-a filmat propria moarte. Ce se întâmplă la finalul clipului


Ultimul update: Joi 21 Februarie 2019 09:33
Data publicarii: Joi 21 Februarie 2019 09:29
Categorie: Stiri Diverse
adolescenta

Părinţii unei adolescente de 12 ani din Texas au decis să facă publice ultimele clipe din viaţa fiicei lor. Tânăra se pregătea pentru o competiţie organizată de şcoală la care învaţă în momentul producerii tragediei.

Linda, în vârstă de 12 ani, se trezise la ora 06:00 dimineaţa şi începuse să se aranjeze pentru concursul de majorete de la şcoală. În timp ce părinţii şi fratele ei dormeau, fata s-a filmat în timp ce îşi aranja părul.

Adolescenta zâmbeşte şi pare fericită în clip, fără să presimtă ce avea să se întâmple în doar câteva minute. O explozie puternică, produsă în casă, a ucis-o pe copil pe loc.

Din fericire, părinţii şi fratele au scăpat nevătămaţi.

După stingerea incendiului, părinţii au găsit telefonul şi filmarea fiicei lor.

"Bună dimineaţa, dragilor! Este 06:02 dimineaţa, mă pregătesc pentru concursul naţional de majorete, care are loc azi", spune tânără pe filmare.

Adolescenta vorbeşte încet ca să nu îşi trezească familia. Cel mai probabil, ea voia să urce clipul pe Facebook, însă nu a mai apucat.

Explozia s-a produs din cauza unei scurgeri de gaze. Alte două case ale vecinilor au explodat în acelaşi timp cu locuinţa Lindei.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO